Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szakállas, és hosszú hajú, miért hiszik sokan azt róla, hogy züllött alak?
Figyelt kérdés
Manapság miért olyan fontos sokak számára a rövid haj, és borotvált arc?
Nem értem ezt a modern logikát.
2013. nov. 6. 22:34
11/14 anonim válasza:
Áh, princess, pedig a Rubin Farr típusú pasiknak is megvan a maguk bája. :D
12/14 anonim válasza:
Mert a legtobb lanynak az ilyen b*zik kellenek...
Speciel nekem nagyonnagyon teszik a hosszu haj,csak ne fogjak ossze :D ha meg szakalla is van,akkor meg foleg :)
Egy metalos csaj
13/14 anonim válasza:
Én nem ítélem el a hosszú hajú, szakállas férfiakat, viszont nekem ez a kombináció például nem jön be. 10-ből 9 pasinak a rövid haj áll jobban szerintem, ez főleg akkor látszik meg, ha levágatják. Persze egy metálosnak nem mondom, hogy vágasson, mert a stílusához ez hozzátartozik, így nincs is vele semmi gond.
14/14 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő, van akinek jól áll, de van akinek nem. Nekem a nagyon hosszú haj nem tetszik, maximum a vállig érő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!