Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok járnának egy hosszú hajú, kör szakállas sráccal?
Ha úgy gondolod, hogy nem áll jól a hosszú haj, meg a körszakáll, akkor vágasd le/borotválkozz meg. Ha neked sem tetszik, másnak sem fog.
Egyébként én nem, nekem nem tetszik a hosszú haj, a körszakállal semmi bajom.
Én meg vagyok vele elégedve. Inkább az fordult meg a fejemben, hogy másoknak nem tetszik. Attól, hogy még nekem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy másoknak is fog.
Csak véleményre voltam kíváncsi.
Ó, emiatt ne aggódj:)
http://www.youtube.com/watch?v=4ZnDG3MASWg&feature=related
Az ilyen típusú pasik a gyengéim, olyan "férfiállat" külsőt kölcsönöz (persze ha jól is áll az arcodhoz) :D
Egyébként tipp: ha rocker lányok között keresgélsz, hamarabb találnál párt, legtöbbünknek bejön a hosszú haj+szakáll kombó:)
21/L
az én párom is ugyan ilyen: hosszú haj+körszakáll.Tündéri egy pasas, nagyon nagyon szeretem:)
Csak azért ne változtass a külsődön mert mit szólnak ahoz mások. Szerintem (ha jól ál) egy pasinak nagyon jól tud álni a hosszú haj és a szakáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!