Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 év körüli egyetemista, művészetbarát fiúk járnának egy majdnem 18 éves gimnazista lánnyal?
szerintem esélyed lenne,csak a művészbarát fiúk gyakran inkább a többi művészbarát fiú társaságát kedvelik,ha érted mire gondolok:Slegalábbis akiket én ismerek közülük 10ből7...(lehet nem jó emberekkel ismerkedtem meg..)
de ha rátalálsz arra a fiúra ,aki ilyen amit leírtál,szerintem bejöhetsz neki.ez nem kinézet kérdése főleg,hanem az adott embertől függ:)de az már pozitivum h.álmodozó vagy..és a művészfiúk ált.bírják lég erősen a romantikát is:)
ismerkedj képtárban,színházban,művészmozikban:D:)
sok sikert:)
na tessék,látod csak írnod kellett,már van is jelentkező:D:)
várjuk a fejleményeket:P
(csak vicceltem..:) )
23 éves..művészetre járó egyetemisták..méát végeznek..
Miért nem jó a "főiskolás"?
Szerintem simán van, mivel sok 23 éves csajnak 25 - 30 éves pasija van.
23 (egyetemista) F
hat hogy en nem vagyok egyetemista de eleg magas es zenesz vagyok :) (mondhatom hogy eleg jo) en szeretem a magas csajokat ha nem volna baratnom szivesen jarnek veled:D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!