Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista, fősulis lányok! Ti mit tennétek, ha az egyik gyakorlatvezetőtök félév közben moziba hívna benneteket? Részletek lent.
A gyakorlatvezető egy fiatal férfi, eddig 3 vagy 4 óra volt vele. Eszembe nem jutott soha pasiként tekinteni rá, és egyébként sem tetszik. Múltkor elküldtem neki a beadandót, és annak kapcsán váltottunk pár e-mailt. Teljesen szakmai témájú levelemre (nem tettem fel benne kérdést) válaszul egy egysoros e-mailt kaptam, amelyben megkérdezi, hogy elmennék-e vele a hétvégén moziba.
Engem ez teljesen ledöbbentett, mert soha nem mutattam irányába semmi érdeklődést, és egyébként sem randiznék egy gyakorlatvezetővel, aki a félévi osztályzatomat adja. Még ha tetszene, akkor esetleg félév után, ha már nem tanít, de így semmiképpen sem.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Válaszoltam neki, megköszöntem a meghívást, de írtam, hogy az oktató-hallgató viszony miatt nem lenne etikus ez a lépés. Szerintem kulturált hangnemben írtam.
Azt kell még tudni, hogy ez a bizonyos gyakorlat csapatmunka, 4-5 fős csapatokban kell dolgozni. Én ma elfoglaltság miatt (tehát nem emiatt) nem tudtam bemenni az órára, de a csapattársaim mondták, hogy az oktató azt mondta nekik, hogy történt köztünk egy "nem túl kedves levélváltás". A csapattársaim viszont nem tudtak semmiről.
Nagyon kellemetlenül érzem magam, mert nem érzem azt, hogy bunkó lettem volna az oktatóval. És ő mégis így reagált, ráadásul így adta elő a csapattársaimnak.
Ez nagyon rosszúl sülhet el.
Ha ilyen módon ráadásul alig ismerve közeledik hozzád, akkor szexuális kapcsolatot akar. Nagyon galyra vághatja a becsületetedet, ha ez kiderül, hogy közöd van hozzá.
A másik lehetőség, hogy szivat, tesztelni akarja, hogy miért írogatsz rá annyit.
Te is hibáztál, minek írsz neki e-maileket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!