Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetemista, fősulis lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista, fősulis lányok! Ti mit tennétek, ha az egyik gyakorlatvezetőtök félév közben moziba hívna benneteket? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A gyakorlatvezető egy fiatal férfi, eddig 3 vagy 4 óra volt vele. Eszembe nem jutott soha pasiként tekinteni rá, és egyébként sem tetszik. Múltkor elküldtem neki a beadandót, és annak kapcsán váltottunk pár e-mailt. Teljesen szakmai témájú levelemre (nem tettem fel benne kérdést) válaszul egy egysoros e-mailt kaptam, amelyben megkérdezi, hogy elmennék-e vele a hétvégén moziba.

Engem ez teljesen ledöbbentett, mert soha nem mutattam irányába semmi érdeklődést, és egyébként sem randiznék egy gyakorlatvezetővel, aki a félévi osztályzatomat adja. Még ha tetszene, akkor esetleg félév után, ha már nem tanít, de így semmiképpen sem.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

2011. márc. 9. 21:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tényleg hibás vagyok? Akkor, megkérlek, keresd meg az adott egyetem adott tanszékét, az adott tárgycsoportot, és megkérlek, szólj nekik, hogy változtassák meg a követelményeket, és ne kelljen e-mailben beadni HETENTE a beadandókat! :D

Eszem megáll, a tárgy teljesítése érdekében e-mailben küldtem a beadandót (ahogy meg van adva a félévi követelményekben), az oktató visszaír pár észrevételt, amit ki kell benne javítani... és akkor teszerinted én vagyok a hibás.

No comment. Bocs, de nagyon felhúztál ezzel a hozzáállással. Elolvastam még egyszer a kérdésem, szerintem egyértelmű volt az, amit én írtam, erre fel Te így ismeretlenül feltételezed, hogy én hibás vagyok, mert mindenféléket írogatok a tanárnak.

2012. febr. 22. 18:19
 12/16 A kérdező kommentje:

Ma 18.15-ösnek szólt az előző, és a mostani is. Aki ezt írja:

"A másik lehetőség, hogy szivat, tesztelni akarja, hogy miért írogatsz rá annyit.

Te is hibáztál, minek írsz neki e-maileket???"

Kérlek, indokold meg, miből gondoltad, hogy én "annyit írogatok rá".

2012. febr. 22. 18:24
 13/16 anonim ***** válasza:

De nekem is válaszolj már :D

Mi lett a vége? A félév még nyáron lezárult, azóta egyetemi szemmel eltelt még 1 :)

Tanít még? Átengedett?

2012. febr. 22. 18:31
 14/16 A kérdező kommentje:

Előző, bocsi, hogy csak most... csak az előtted kommentelő nagyon felhúzott.

Kérdésedre válaszolva: rövid ideig szívatgatott (a csoportos konzultáción rosszat mondott rólam a csapattársaimnak, mikor nem voltam ott), de utána konszolidálódott a helyzet. Én soha többé nem írtam neki, megkértem a csapattársam, hogy ezentúl ő levelezzen vele. (Csapatokban kellett dolgozni közös beadandókon.) És az is tény, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, lelkiismeretesen dolgoztam. Végül 4-est adott, ami egy reális jegy a munkámért, elégedett voltam vele. Szóval jól sült el.

Azért emeltem ki újból a kérdést, mert kíváncsi vagyok, mások hogy reagálnának. Annak ellenére, hogy relatíve jól sült el, elég sok rossz pillanatot okozott. Azt hiszem, mai fejemmel inkább ignoráltam volna a levelét.

2012. febr. 22. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Én elég paranoiás vagyok, tehát első körben az jutna eszembe, hogy ez egy szar vicc vagy megpróbál tesztelni a tanár. Szóval első körben nem reagálnék semmit, de a levelet megtartanám bizonyítéknak (különben mivel IT-képesítésem is van, konkrétan tudom, hogy a webes levelezőrendszerek tárolják a küldő IP-címét...) Ha ismét célozgatást kapok tőle, akkor négyszemközt rákérdeznék, hogy igen kínos helyzetben vagyok, ugyanis az ő címéről ilyen és ilyen leveleket kapok és nem tudom, mit gondoljak. Erre meg annak megfelelően reagálnék, hogy mit mond. Ha élőben is ajánlatot tesz, nőként visszautasítanám. Ha ezek után pedig szórakozik velem és nyilvánvalóan szívat, az oktatási dékánhelyettes vagy akár a rektor elé terjeszteném az ügyet. Mondjuk nekem olyan az alaptermészetem, hogy nagyon rosszul viselem, ha kekeckednek velem, szóval nálam alaposan rábaszna a kis csipszar.
2012. febr. 23. 12:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Mivel ez egy informatikai szakon esett meg, külön vicces az oktató akciója (aki nyilván tisztában van az általad leírtakkal, kedves előző válaszoló :)).
2012. febr. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!