Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista, fősulis lányok! Ti mit tennétek, ha az egyik gyakorlatvezetőtök félév közben moziba hívna benneteket? Részletek lent.
A gyakorlatvezető egy fiatal férfi, eddig 3 vagy 4 óra volt vele. Eszembe nem jutott soha pasiként tekinteni rá, és egyébként sem tetszik. Múltkor elküldtem neki a beadandót, és annak kapcsán váltottunk pár e-mailt. Teljesen szakmai témájú levelemre (nem tettem fel benne kérdést) válaszul egy egysoros e-mailt kaptam, amelyben megkérdezi, hogy elmennék-e vele a hétvégén moziba.
Engem ez teljesen ledöbbentett, mert soha nem mutattam irányába semmi érdeklődést, és egyébként sem randiznék egy gyakorlatvezetővel, aki a félévi osztályzatomat adja. Még ha tetszene, akkor esetleg félév után, ha már nem tanít, de így semmiképpen sem.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Tényleg hibás vagyok? Akkor, megkérlek, keresd meg az adott egyetem adott tanszékét, az adott tárgycsoportot, és megkérlek, szólj nekik, hogy változtassák meg a követelményeket, és ne kelljen e-mailben beadni HETENTE a beadandókat! :D
Eszem megáll, a tárgy teljesítése érdekében e-mailben küldtem a beadandót (ahogy meg van adva a félévi követelményekben), az oktató visszaír pár észrevételt, amit ki kell benne javítani... és akkor teszerinted én vagyok a hibás.
No comment. Bocs, de nagyon felhúztál ezzel a hozzáállással. Elolvastam még egyszer a kérdésem, szerintem egyértelmű volt az, amit én írtam, erre fel Te így ismeretlenül feltételezed, hogy én hibás vagyok, mert mindenféléket írogatok a tanárnak.
Ma 18.15-ösnek szólt az előző, és a mostani is. Aki ezt írja:
"A másik lehetőség, hogy szivat, tesztelni akarja, hogy miért írogatsz rá annyit.
Te is hibáztál, minek írsz neki e-maileket???"
Kérlek, indokold meg, miből gondoltad, hogy én "annyit írogatok rá".
De nekem is válaszolj már :D
Mi lett a vége? A félév még nyáron lezárult, azóta egyetemi szemmel eltelt még 1 :)
Tanít még? Átengedett?
Előző, bocsi, hogy csak most... csak az előtted kommentelő nagyon felhúzott.
Kérdésedre válaszolva: rövid ideig szívatgatott (a csoportos konzultáción rosszat mondott rólam a csapattársaimnak, mikor nem voltam ott), de utána konszolidálódott a helyzet. Én soha többé nem írtam neki, megkértem a csapattársam, hogy ezentúl ő levelezzen vele. (Csapatokban kellett dolgozni közös beadandókon.) És az is tény, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, lelkiismeretesen dolgoztam. Végül 4-est adott, ami egy reális jegy a munkámért, elégedett voltam vele. Szóval jól sült el.
Azért emeltem ki újból a kérdést, mert kíváncsi vagyok, mások hogy reagálnának. Annak ellenére, hogy relatíve jól sült el, elég sok rossz pillanatot okozott. Azt hiszem, mai fejemmel inkább ignoráltam volna a levelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!