Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek olyannal akinek nincsenek tervei veletek félév után? 20l
nekem az első perctől kezdve mindig vannak "terveim"..
szerintem ez normális ha komoly kapcsolatra gyúrsz
Azt nem írtad, hogy mit értesz terv alatt.
Terv = házasság, gyerek, család? :)
Terv = sokáig együtt lenni?
Terv = összeköltözni?
Terv = jól érezni magunkat?
Megírnád, hogy Te mire gondolsz tervezés alatt? Mert engem fél év után picit rémisztene, ha a lány azzal állna elő, hogy nah mi legyen darling? 6 hónap amúgy lehet intenzív, és kevésbé intenzív is. Volt olyan kapcsolatom, amiben csak hétvégén volt tali, és olyan is, amikor mindennap szinte. Másrészt mindenki másképp érzi a dolgokat. Van aki olyan szerelmes(vak), hogy már 3 hónap után házasodna, van aki lassú víz partot mos típus, és évekig csak együtt járnak összeköltözés és egyéb komolykodás nélkül.
Így már értem. Szóval egy kis törődésre vágynál? Hogy olyan legyen, hogy felhív, hogy mókuska, mit szólnál, ha elmennénk ide vagy oda és csak együtt töltenék azt az időt.
Értelek és megértem a szitut. Próbáltad rávezetni? Lehet, hogy csak tipikus férfi, aki nem érzi ennek szükségét, vagy nem is esik le neki, hogy udvarolni kéne neked, hisz nő vagy, igényled a gondoskodást ugyanúgy mint régen.
Szerintem csüccs le, és beszéljétek meg, hogy ez, hogy érint téged. Nem ciki, én örülnék, ha a párom jelezné felém, hogy mi a baj és nem csak duzzogna mondjuk, én meg találgathatnék órákig, hogy nah mi lelte.
Kommunikáció!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!