Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nincsenek "pillangók a hasamban" akkor nem vagyok szerelmes?
5 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem, de nem érzem ezt a pillangós dolgot. Régen volt h éreztem, amikor vki nagyon tetszett, és megjelent a láthatáron, akkor görcsbe rándult a gyomrom. De vele sosem, ha sokáig nem látjuk egymást, akkor nagyon izgatott vagyok, de semmi pillangó. Mégis mindenki a pillangókról beszél ha szerelem a téma, akkor én most nem vagyok szerelmes?
20L
Nem baj az, ha nincsenek pillangók. :)
Lehet, hogy ez annál mélyebb szerelem. De szerintem az, hogy izgatott vagy, majdnem olyan, mint a pillangók.
Amit te érzel, az kötődés, ragaszkodás, de semmiképp nem szerelem. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, soha többet ilyet. Az elején igenis szerelmesnek kell lenni, mert az egy dolog, hogy a szerelem elmúlik egy idő után, de ha nem szerelemmel indulsz, soha nem lesz olyan erős a kötődésed a másik iránt. Ezt tapasztalatból mondom.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!