15 éves lány vagyok. Még nem menstruálok. A legjobban az zavar h nincsenek melleim egyátalán, nincsen valamilyen természetes szer ami beindíthatná a hormonjaim. És nincsenek valamilyen jelek amiből tudok következtetni, h mondjuk félév múlva megjön?
nem az a baj,hogy még nem menstruál.Nagyobb baj az,hogy még melle sem nő.Ugyanis ha mell elkezdett nőni,utána fog megjönni a lánynak!Szerintem beszélj anyuddal és menj el orvoshoz!
14/L
engemet miért pontoztak le ??Nem írtam hülyeséget és mégis
0 % ra pontoztak le.Köszönöm kedves kérdező és akik lepontoztak ezt vártam a helyes válaszért.:( :( :( :( :( :(
Nogyogyasznal vervizsgalatbol meg tudjak nezni a hormonszintedet, es eldonthetik, kell-e kapnod valamit, vagy eleg varni.
Nekem 16 evesen jott meg, viszont mellem 13 eves koromra kialakultak, illetve szorosodes, magassag.
A jo hir az, hogy a te problemadon konnyebb segiteni. Sokkal nagyobb baj, ha egy kislany 8 evesen kezd menstrualni es megallni a novekedesben.
Maganrendelesre is menj, ha ugy erezned, nem vettek komolyan.
Szia! A falumban van nem egy olyan nő akiknek 18 éves korukban jött meg először és mindnek van gyereke, van amelyiknek 3 is.
Tényleg ne aggódj mert attól még rosszabb lesz.
Keress fel egy nőgyógyászt mert az is elképzelhető hogy van valami problémád. De az is lehet hogy te ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!