Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista fiúk! Milyen álmaitok nője? Kort is írjatok!
világosbarna szem
hullámos, de inkább göndör, vállig érő, szőkésbarna haj
kb 165 cm, vékony (pici poci legyen :D )
közepes mell. formás, kerek popsi. vékony derék.
egyszóval: Ő :)
Nemrég végeztem az egyetemen, remélem nem baj, hogy írok :) Szal álmaim nője:
- legyen önálló, szabad típus (ez azért fontos mert nekem is nagy a szabadságigényem, és ezt nem arra kell érteni h megcsalom, sose csaltam meg senkit :P)
- tudja mi az, hogy bizalom :)
- tudja mi az, hogy egymás tisztelete
- ha baja van, mondja el, ne hisztizzen
- ha nincs baja, ne hisztizzen
- legyen intelligens, persze nem kell egy zseni, de legyen önálló véleménye a dolgokról
- tudjon jól főzni :):)
- szeresse a szexet
- nézzen ki jól
- szeresse a természetet
- szeresse a gyerekeket
- legyen legalább egy csipetnyi humorérzéke :D
- meg legyen benne valami egyedi, ez nem feltétlenül kell h jó legyen csak vmi egyedi :) szal legyen 1-2 hülyesége, attól válik emberré :)
most így hirtelen ennyi :P
23/F
ma 19:01 ezek a belső tulajdonságok nekem is nagyon fontosak!
kiegészítés: ne dohányozzon, mérsékelten igyon, ne hordjon kirívó kur*vás ruhákat, a nőies vonalat kövesse. ne legyen partizós. családcentrikus, legyenek céljai.
bújós, mosolygós, kedves, szeretetéhes, szeressen minél több időt velem lenni.
külső: alacsony, kb. 165 magas, hosszú dús világosbarna-gesztenyebarna haj, fru-fru, gyakran hordja lófarokba.
manóarc, szép mosoly, nagy kék szemek, nőies csípő, szép lábak, kerek popsi, kicsi formás cici.
most mondjam azt, hogy ismerek ilyen lányt? van ilyen, csak ritka mint a gyémánt. a belső dolgok szerintem teljesen rendben vannak, nincs benne semmi kivétel.
a külső tulajdonságok pedig létező személyre illenek, így szintén nem teljesíthetetlen. az álomnő volt a kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!