Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten (iwiw, myvip, facebook)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten (iwiw, myvip, facebook) találhatok olyan lányt, lányokat, akik pénzért járnának velem?

Figyelt kérdés
Ha tudtok ilyen láynokat, légyszi PMben jelezzétek már!
2010. szept. 5. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
fizetsz nekem 100 000 forintot, és megtanítlaka csajozás minden apró trükkjére.
2010. szept. 5. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem gyakorlatilag minden lány járna veled pénzért.
2010. szept. 5. 19:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem minden lány azért nem. Pl. az, aki tetszik nekem, az nem járna velem pénzért. :(
2010. szept. 5. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó pénzért... Amúgy lehet, hogy bejövök neked, szal ne legyél ilyen negatív!
2010. szept. 5. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
És az mér lenne jó neked, ha pénzért járna veled valaki? Mér szeretnéd, hogy kihasználjanak? Ha járna is veled valaki a pénzedért, azzal úgy se lennél boldog, biztos, hogy megbánnád, és nagyon csúnya vége lenne a kapcsolatnak. Inkább próbálj meg találni 1 csajt, aki nem a pénzedért járna veled, biztos van ilyen csaj, ne csak a külsőségekre menj! 2. voltam
2010. szept. 5. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én meg sajnos olyan nőket találok akik a pénzemért vannak velem nem mert szeretnek,csak hazudnak és kihasználnak,pedig én szeretem.Az ilyenek a szajhák,akikből egyre több van már.
2010. szept. 5. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Hallod sztem neked elmentek otthonról... Miért nem azzal próbálkozol, hogy egy olyan lányt találj, aki saját magadért szeret, és nem csak azért, mert tejelsz neki? Amíg ilyen hülye felfogásod van, ne is akarj barátnőt!
2010. szept. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!