Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap megnézem a párom exének az iwiw, myvip, facebook. Stb oldalait! Mit tehetnék ezellen?
Mindig mindenki kiváncsi az arra, hogy ki volt ellötte, ki lesz utána. Ez normális. Bár a régebbi világban nehéz volt információt szerezni a másikról, manapság már igazán könnyű. Ahogy te is mondtad: iwiw, facebook.
Elmesélek egy kis történetet. Tavaly nyáron táborozni voltam ahol megismerkedtem egy igazán jó pasival, akivel volt egy kis ez meg az. Letisztáztuk, hogy nincs párunk. Mint utólag kiderült, neki volt (vagy volt valami szünet nem tudom). Na az a lényeg, hogy ennek a pasinak a barátnője a tábor után júliustól egészen másik év májusáig nézte meg a hi5omat. Valószínű, hogy a pasi elmondta a táborba történteket és a lány kíváncsi volt, hogy mivel "fogtam" meg.
Hidd el nagyon idegesítő. Ne csináld. Az, hogy egyszer megnézted az oké, de ne nézd folyamatosan. Az már múlt a párodnak, szóval ne firtasd mert el fogod talán taszítani magadtól a párod. Valamiért a párod téged választott. Ezt becsüld meg benne...
Üdv. 18L
Ez a nézegetés azért jó dolog is tud lenni ám!
A hölgy ismerősömről igy tudtam meg,hogy akire gondoltam azzal éli mindennapjait,nem pedig egyedül.Az iwiwen megnéztem őket és 100-ból 95 ször ugyanakkor voltak bejelentkezve 10 percen belül,ez azt jelenti hogy eggyütt voltak egy helyen.Itt nincs félre beszélés már mert nem tudja letagadni és mondhat bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!