Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap megnézem a párom exének az iwiw, myvip, facebook. Stb oldalait! Mit tehetnék ezellen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen szeretném megismerni, szeretem nézegetni a feltöltött képeit és azon gondolkozom hogy mit szerethetett rajta a párom!2010. szept. 29. 19:09
11/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem bíroik leállni!
2010. okt. 5. 22:42
12/23 anonim válasza:
előző vagyok. az érdekel, hogy a lány miben jobb, mint te. valami oka volt, hogy szakítottak, valami elromlott köztük. ebben máris jobb vagy. hogy most a tiéd a srác, és szereted. én is hasonlóképp vagyok ezzel a dologgal, pedig évekkel ezelőtt jártak, és engem már az nyugtat, hogy sokkal több ideje vagyok a párommal, mint az exével volt.
13/23 A kérdező kommentje:
Engem is nyugtat a tudat hogy már lassan 3 évet ver a mi kapcsolatunk az övékére... csak nem értem hogy mit evett azon a csajon. Pont az ellentétem.
2010. okt. 5. 22:53
14/23 anonim válasza:
Hát nem tudom. Azt hittem én vagyok az egyetlen, akit érdekel az ex. Sok lány, inkább nem is akar hallani róla, nem tudom hogy bírják ki. Lehet hogy én vagyok túl kíváncsi. Én is gondoltam rá régebben, hogy tök megismerném, hogy mégis milyen ő. De inkább nem. Vagy nem is tudom.
előző voltam
15/23 A kérdező kommentje:
Hát az biztos hogy nem vagyok/vagyunk egyedül... és valahol megnyugtat a tudat.
2010. okt. 5. 23:00
16/23 anonim válasza:
Próbáld kevesebbet nézegetni, ha nem megy, gondolj arra, hogy Te sokkal jobb vagy nála ;) a bizonyíték az a bizonyos 3 év.
17/23 A kérdező kommentje:
Igyekszem... mióta feltettem a kérdést nem néztem meg a csajt! És köszönöm a válaszokat! Nagyon jólesett!
2010. okt. 5. 23:10
18/23 anonim válasza:
Ezekkel a válaszokkal részben magamat is próbálom nyugtatni. Örülök ha segítettem vmennyit =) Ha csak egy picit is sikerült megnyugtatni téged, az már jó.
19/23 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen valamiben csak jobbak vagyunk ha jól belegondolsz... különben miért lenne velünk a párunk??
2010. okt. 5. 23:14
20/23 anonim válasza:
TÖRÖLD, TILTSD. Aztán mikor ráeszmélsz hogy megvagy nélküle, és már nem csak róla szól a napod. Jelölöd, föloldod.
Ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!