Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabolcsiak, NYIREGYIEK! Felismered az alábbi képen a szakállas pasit? Kérlek nézd meg!
"attól,hogy szakállas,hosszú hajú,és feketében van,miért igénytelen?"
Igen
Szívesen meghallgatom mások véleményét, de ne itt veszekedjetek.
Nekem fontosabb lenne, hogy megtudjam a nevét vagy valamit, ami alapján megtalálhatom.
"kkor gratulálok a tájékozatlanságodhoz. Több olyan barátom is volt, hadd ne mondjam,hogy ők voltak a legkedvesebbek,normálisabbak, okosabbak az összes közül, mellesleg mindegyik ápolt volt,és jó illatú..és lehetett velük kommunikálni,ami a mai nyomikról nem mondható el."
Én megértem a felháborodottságodat, és nagyon sajnálom, de a rockerek primitív életérzéséből következik, az igénytelenség... Olyanok mint a filmekben a barbárok. Sajnálom, és fogadd el ezt, mert nagyon sokszor leszel még frusztrált az életben... :(
A koncerten, ahol a kép készült, pár mondatot váltottam vele. Egyáltalán nem volt büdös. Szép a bőre, nekem a szakálla is tetszik.
Kérlek titeket, ne itt vitassátok ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!