Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabolcsiak, NYIREGYIEK! Felismered az alábbi képen a szakállas pasit? Kérlek nézd meg!
Kedves kérdező! Nem a srácot szidom, csak már este van, unatkozok, fel kell dobni valamivel. Erre mindig ugrik valaki.
De csak h megnyugodjatok, teszek fel magamról képet:
válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:30
Hát mert ez aztán valóban igényes és ápolt. :D XD enyhén szólva homokosan nézel ki.
Szerintem az a rocker srác ezerszer vonzóbb és természetesebb nálad.
Jah. és a "rockerek primitív életérzéséről" meg csak annyit, hogy valszeg semmit nem tudsz a szubkultúráról.
Példa: Jómagam is rocker vagyok, köszönöm, nem vagyok ápolatlan, két egyetemre járok, nem büfészakra, és van egy rakás ugyanilyen ismerősöm.
Szóval köszönjük az általánosítást, nem kérünk belőle. 21L
A válaszom pedig az hogy nem ismerem sajnos, és ne haragudj, kérdező, de nagyon felidegesített ez a hozzászólás.
"Példa: Jómagam is rocker vagyok, köszönöm, nem vagyok ápolatlan, két egyetemre járok, nem büfészakra, és van egy rakás ugyanilyen ismerősöm."
Ehhez képest mégse esett le h poén, és a kép csak egy netről leszedett kötsög... :) További szép estét.
00:43 - as te ökör. Tényleg elhiszed, hogy ez a válaszoló?
Ez a faszi azt hiszem a jersey shora-ban van. (South Parkbol ráismerek a hajára.)
De még ha nem is tudnám, hogy onnan való szerinted egy ilyen nyomorék faszi írogatna gyakori kérdésekre? Ennyire primitív emberek léteznek? :S
Kedves kérdező!
Nem tudtam segíteni mert a link nem működik. 404 es hiba.
Ha tudod tedd fel újra és akkor hátha többre jutok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!