Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok a hosszú hajú, szakállas férfiakról?
Hosszú haj = Vállig, mellkasig érő haj.
Szakáll alatt én elsősorban egy teljes szakállra gondoltam (az első kivételével a többi nekem hosszúságra tetszik):
Talán érdemes még megemlítenem, hogy rendszeresen edzek évek óta, és mindig is nagydarab voltam. A magasságom 189 cm. A öltözködésem egyszerű: mindig valamilyen ing, farmer, és egy évszaknak megfelelő elegáns cipő.
Nyilván azért kérdezem ezt, mert van számomra relevanciája. A szakáll biztosan marad, a hajat illetően viszont a kopaszság és a fent említett hosszúság közt vergődöm (köztes megoldás nem létezik). :D
21/F
Esetemben ezzel erősen melléfogtál, hiszen sem pesti, de még csak városi sem vagyok. A sztereotípiát értem, de nem találom viccesnek így milliomodjára. Hipszter sem vagyok, bármi is legyen a pontos definíció.
"Elegáns cipő" alatt egyébként egyszerűen csak annyit értettem, hogy "nem sportcipő".
Akkor is ilyen külsőm lenne, ha a világon senkinek sem tetszene. Ennek ellenére kíváncsi lehetek, hogy mit gondolnak róla, nem? A kijelentéseddel egyetértek, a probléma csak az, hogy a legtöbb esetben a hozzánk hasonló "falusi parasztgyerekek" ezt arra használják, hogy igénytelenek legyenek.
Szóval nem, egyáltalán nem elismerésért vagy megerősítésként írtam ki a kérdést, hiszen irreleváns, alig megyek emberek közé, miért érdekelne, hogy éppen ők mit gondolnak?
______
A rocker öltözködésből úgy érzem kinőttem már, ráadásul sosem állt hozzám közel (akkor már inkább gót / norvég black metal :D).
Nem divatból vagy "hipszterségből" döntöttem emellett, hanem a történelem iránti vonzódásom eredményeképpen, illetve a származásom miatt. Nem tetszik a modern amerikai baywatch-os rövidhajú, borotvált arcú homoerotikus szépfiú képe, ami a nem kevésbé homoerotikus késői grékó-román korból származik, ahol olajozott, szőrtelen testű, meztelen fiúcskák jártak a gimnáziumba birkózást tanulni...
Azt hallgatok. A származásom alapján a germán és hellén pogányság közel áll hozzám, mindkét kultúrában hagyományban megnövesztették a hajukat / szakállukat a férfiak. Habár nem hallgatok fősodratú folk metált, sokkal jobban szeretem a black metált és különböző fajtáit. Néhány ezek közül például a Burzum, vagy Darkthrone, vagy Bathory, néhány másik átcsap a "sátánista" kategóriába pl. Rotting Christ-tal vagy Behemot-tal, néhány másikat (NSBM) pedig meg sem neveznék nyilvánosan. :) Mondjuk, hogy "radikális tradicionalista" vagyok.
Bakancsot már rég nem hordok.
"Mondjuk, hogy "radikális tradicionalista" vagyok."
Szép magyar szóval ezt hívják úgy, hogy elmebeteg.
Legtöbben azért 17-18 éves korukra eljutnak a gondolkodás és az intelligencia egy olyan minimális szintjére, hogy ne vegyék komolyan az ilyen röhejes tini popkulturális trendeket, sajnos te eléggé későn érő típus vagy, de remélem, azért benő a fejed lágya hamarosan.
Úgy látom nagyon megsértette a magasröptű, intelligens modernista lelkedet, hogy néhány európai szeret európai lenni. :)
"az ilyen röhejes tini popkulturális trendeket"
>trend
>popkulturális
>mondja a modernista
Sajnálom, de nehezemre esik komolyan venni téged, hiszen azt sem tudod, hogy miről beszélsz. Hallottál már egyáltalán Evoláról, drága barátom? :) Hallottál már von List-ről? Hát Nietzscheről? Kierkegaardról? Epictétosról, Senecáról? Plótinosról, Aureliusról? Vikernesről, S. Deviről?
De feltételezem Marxról és Kantról hallottál már, erre valamiért a nyakamat teszem. ;) Köszönöm, a továbbiakban nem tartok igényt a válaszaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!