Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mit gondoltok a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit gondoltok a hosszú hajú, szakállas férfiakról?

Figyelt kérdés

Hosszú haj = Vállig, mellkasig érő haj.

Szakáll alatt én elsősorban egy teljes szakállra gondoltam (az első kivételével a többi nekem hosszúságra tetszik):

[link]

Talán érdemes még megemlítenem, hogy rendszeresen edzek évek óta, és mindig is nagydarab voltam. A magasságom 189 cm. A öltözködésem egyszerű: mindig valamilyen ing, farmer, és egy évszaknak megfelelő elegáns cipő.

Nyilván azért kérdezem ezt, mert van számomra relevanciája. A szakáll biztosan marad, a hajat illetően viszont a kopaszság és a fent említett hosszúság közt vergődöm (köztes megoldás nem létezik). :D

21/F

2017. máj. 5. 05:04
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Esetemben ezzel erősen melléfogtál, hiszen sem pesti, de még csak városi sem vagyok. A sztereotípiát értem, de nem találom viccesnek így milliomodjára. Hipszter sem vagyok, bármi is legyen a pontos definíció.

"Elegáns cipő" alatt egyébként egyszerűen csak annyit értettem, hogy "nem sportcipő".

Akkor is ilyen külsőm lenne, ha a világon senkinek sem tetszene. Ennek ellenére kíváncsi lehetek, hogy mit gondolnak róla, nem? A kijelentéseddel egyetértek, a probléma csak az, hogy a legtöbb esetben a hozzánk hasonló "falusi parasztgyerekek" ezt arra használják, hogy igénytelenek legyenek.

Szóval nem, egyáltalán nem elismerésért vagy megerősítésként írtam ki a kérdést, hiszen irreleváns, alig megyek emberek közé, miért érdekelne, hogy éppen ők mit gondolnak?

______

A rocker öltözködésből úgy érzem kinőttem már, ráadásul sosem állt hozzám közel (akkor már inkább gót / norvég black metal :D).

Nem divatból vagy "hipszterségből" döntöttem emellett, hanem a történelem iránti vonzódásom eredményeképpen, illetve a származásom miatt. Nem tetszik a modern amerikai baywatch-os rövidhajú, borotvált arcú homoerotikus szépfiú képe, ami a nem kevésbé homoerotikus késői grékó-román korból származik, ahol olajozott, szőrtelen testű, meztelen fiúcskák jártak a gimnáziumba birkózást tanulni...

2017. máj. 5. 13:04
 22/37 anonim ***** válasza:
16%
Azt hiszed a szakáll miatt több vagy ezeknél a "homoerotikus szépfiúknál"?
2017. máj. 5. 13:18
 23/37 anonim ***** válasza:
Amíg konkrétan rólad nem látok fotót, nem tudok erre mit mondani, mert van, aki ilysn leírással eszméletlenül szexi és sármos, de ugyanezzel a leírással lehet valaki unszimpatikus és visszatetsző is. Sajnos ennyiből nem lehet megmondani.
2017. máj. 5. 13:21
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a hosszú hajú pasikat, szakállal is jó lesz, csak ápolt legyen.
2017. máj. 5. 16:17
 25/37 anonim ***** válasza:
#19: szóval szerinted vannak dolgok, amik nőknek elnézhetőek, férfiaknak nem... érdekes. De ha már itt tartunk, mi az, ami férfiaknak elnézhető és nőknek nem?
2017. máj. 5. 16:54
 26/37 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy folk metálos viking (ami nekem iszonyatosan bejön, mivel magam is azt hallgatok), akkor inkább hanyagold, mert kínos bármi mással összepárosítani, mint ivókürt és bakancs :3
2017. máj. 6. 22:39
 27/37 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a válaszom a hosszú haj+ teljes szakállra vonatkozott, hosszú haj és bármilyen szakáll jöhet minden mennyiségben, csak hallgass rendes zenét :D
2017. máj. 6. 22:41
 28/37 A kérdező kommentje:

Azt hallgatok. A származásom alapján a germán és hellén pogányság közel áll hozzám, mindkét kultúrában hagyományban megnövesztették a hajukat / szakállukat a férfiak. Habár nem hallgatok fősodratú folk metált, sokkal jobban szeretem a black metált és különböző fajtáit. Néhány ezek közül például a Burzum, vagy Darkthrone, vagy Bathory, néhány másik átcsap a "sátánista" kategóriába pl. Rotting Christ-tal vagy Behemot-tal, néhány másikat (NSBM) pedig meg sem neveznék nyilvánosan. :) Mondjuk, hogy "radikális tradicionalista" vagyok.

Bakancsot már rég nem hordok.

2017. máj. 6. 23:14
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk, hogy "radikális tradicionalista" vagyok."

Szép magyar szóval ezt hívják úgy, hogy elmebeteg.

Legtöbben azért 17-18 éves korukra eljutnak a gondolkodás és az intelligencia egy olyan minimális szintjére, hogy ne vegyék komolyan az ilyen röhejes tini popkulturális trendeket, sajnos te eléggé későn érő típus vagy, de remélem, azért benő a fejed lágya hamarosan.

2017. máj. 6. 23:53
 30/37 A kérdező kommentje:

Úgy látom nagyon megsértette a magasröptű, intelligens modernista lelkedet, hogy néhány európai szeret európai lenni. :)

"az ilyen röhejes tini popkulturális trendeket"

>trend

>popkulturális

>mondja a modernista

Sajnálom, de nehezemre esik komolyan venni téged, hiszen azt sem tudod, hogy miről beszélsz. Hallottál már egyáltalán Evoláról, drága barátom? :) Hallottál már von List-ről? Hát Nietzscheről? Kierkegaardról? Epictétosról, Senecáról? Plótinosról, Aureliusról? Vikernesről, S. Deviről?

De feltételezem Marxról és Kantról hallottál már, erre valamiért a nyakamat teszem. ;) Köszönöm, a továbbiakban nem tartok igényt a válaszaidra.

2017. máj. 7. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!