Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit gondoltok a hosszú hajú, szakállas férfiakról?
Hosszú haj = Vállig, mellkasig érő haj.
Szakáll alatt én elsősorban egy teljes szakállra gondoltam (az első kivételével a többi nekem hosszúságra tetszik):
Talán érdemes még megemlítenem, hogy rendszeresen edzek évek óta, és mindig is nagydarab voltam. A magasságom 189 cm. A öltözködésem egyszerű: mindig valamilyen ing, farmer, és egy évszaknak megfelelő elegáns cipő.
Nyilván azért kérdezem ezt, mert van számomra relevanciája. A szakáll biztosan marad, a hajat illetően viszont a kopaszság és a fent említett hosszúság közt vergődöm (köztes megoldás nem létezik). :D
21/F
Ing, farmer, elegáns cipő, és mellé hosszú haj és szakáll.. :DDD
Szerintem ha egy hipszter majom vagy, aki többet b***ziskodik a tükör előtt és gondolkodik azon, hogy hogyan nézne ki a jobban, mint egy átlag nő, akkor ne akarjál keménytökű favágónak látszani, mert röhejes lesz a végeredmény.
Hülyére röhögöm magam az ilyen elfuserált pesti "élőlényeken", akik szakállal meg hosszú hajjal beállítanak reggelente a Starbucksba gluténmentes péksütit reggelizni és mellé latte macchiato-t inni, aztán mennek a légkondicionált irodába dolgozni, munka után pedig a konditeremben FUTÓGÉPEN!!! futni :DDD
Amikor meg évente egyszer elhagyják a körúton belüli területet és elmennek vidékre 2 napos hétvégi céges csapatépítésre, és fát kéne hasogatni a tűzrakáshoz, akkor vagy azt sem tudják, hogy a fejszének melyik végét kell megfogni, vagy beleállítják a saját lábukba. Ráadásul támadnak a szúnyogok is!! Pesten ilyen nem volt!!
Másnap reggel már minden bajuk van, hogy fehér kenyeret lehet csak enni reggelire, mert nincs teljes kiőrlésű Update 1-es rozsos istenf***sza, és a kotyogós kávét kell inni kristálycukorral!!
De nem baj, a lényeg, hogy embereink tökösek, mindent kibírnak, #survivor, #sparta, #warrior, készülnek a filteres képek a fácséra meg az instára, f***szagyerekek ők, mert "túlélték a vadont", és már csak fél órát kell kibírni ezen az elátkozott helyen, mert indul a céges kisbusz vissza pestre a civilizációba, és végre elmehetnek a kézműves borbélyhoz szakállt igazíttatni.
13# én kvara röhögök a kommenteden, mert Pesti vagyok, és olyan kb, mint leírtad, csak lány.:DD
De lesz.rom én szeretek így élni, és nem akarok vidéki tökös csaj lenni. :DD arra vannak a vidéki csajok. Én ilyen Pesti korcs vagyok. :D
13 vagyok, köszi :D
Hát igen, jól ismerem a pesti népeket, mert sajnos én is kénytelen voltam pár éve ideköltözni a munka miatt, de falusi, hegylakó gyerek vagyok amúgy :)
Dehát ez mindig is így volt, a falusiak szemében a pestiek elkényeztetett nudli csírák, a pestiek szemében meg a falusiak primitív, igénytelen ősember suttyók :D
De neked legalább van öniróniád, meg tudsz nevetni ezen is, ez mindenképp pozitív :)
Én is simán nevetek az ilyen vidékiekről szóló sztereotípiákon, nem szoktam magamra venni, viccesen szoktuk is kölcsönösen szívatni egymást a tősgyökeres pesti ismerőseimmel, ők röhögnek rajtam, amikor én be vagyok feszülve egy plázában meg egy divatos, menő kávézóban, én meg rajtuk röhögök, amikor megkínálom őket jó kis karistolós hazai házipálinkával, aztán köhögnek meg kapkodják a levegőt még egy 2 centes után is :D
# 17,
13as vagyok, nekem nőknél se oké, hogy valaki ennyit szarakodjon a külsejével, de egy nőnél még elnézhető.
De hogy egy férfi.. totál buzogány dolog.
Ezt a dumát meg nem is értem, hogy "Mire ez a megkülönböztetés" :D
Hát ha csak ránézel egy férfira meg egy nőre, már rohadtul különbözünk születésünktől fogva, nem én különböztetem meg őket, hanem ez a valóság. Más a külsőnk, máshogy működik az agyunk, teljesen máshogy működik a hormonrendszerünk, ebből következően a viselkedésünk is.
Akármennyire is nem tetszik, de ez biológiai tény, hogy létezik nőies psziché és nőies viselkedés, és létezik férfias psziché és férfias viselkedés.
Ez nem döntés kérdése.
Inkább én kérdezem, hogy mi ez az uniformizálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!