Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy önbizalom hiányos vagyok illetve lettem?
Jól gondolom, hogy amiatt nem megy az ismerkedés mert nem tudom elfogadni magam és önbizalom hiányos vagyok.
192 centi 113 kiló vagyok macis srác.
Volt már kapcsolatom és akkor olyan szép nők tapadtak rám, talán a kisugárzásom miatt amit a nők megéreznek.
Mióta szakitottunk kb 4 hónapja azóta meg semmi és talán azért mert nem hevertem még ki a 3 éves kapcsolatot?
1 válaszoló
Ez a kidolgozott test olyan mint a nőknél a sok smink meg szilikon. Tőlem lehet a világ legszebb nője is ha buta meg csak magával foglalkozik.
Pasiknál a kockahas szintén, mivel apuci anyuci eltartja és ha dolgozik is valamit azt is négy órában így inkább elmegy edzeni
Nekem meg a napi 10-12 óra munka után örülök ha leülhetek.
Én úgy gondolom a külső nem minden ha odamegyek egy nőhöz határozottan és tudom mit akarok az többet ér mint egy kigyúrt SELYEMRAMBÓ a szart bárhogy lehet csomagolni
Nem vagy túl rajta.
Ez egy gyász folyamat, ha 1 év után is fennáll a dolog, akkor fordulj szakemberhez.
Amúgy meg normális, hogy szarul vagy. Én is voltam ilyen cipőben.
A lényeg, ne hagyjd magad el. A többi meg jön.
Nevess sokat, használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!