Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem a lányoknak úgy általában vagy sem? 20/F
Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy külsőre magamat nem látom rossznak. Magas vagyok, a stílusomra sincs panasz, a hajam is jó és a szemeim is szépek (ezt mindig mondják mások is). Ezek ellenére nem volt még barátnőm nagyon félénk is vagyok. A lányok néha megnéznek (olyankor általában egy nap többen is) néha pedig rám sem néznek egyáltalán. Kezdeményezni nagyon ritkán szoktak azt is csak Facebookon de egyetemen például még senki sem kérdezett tőlem a semmit, a lányok pedig úgy tudom aki nagyon tetszik nekik valamilyen módon kezdeményeznek. Nem tudom mit lehetne pozitív visszajelzésnek venni ami dobna kicsit az önbizalmamon mert így úgy érzem nem mehet tovább. Félek ismerkedni és rettegek attól az érzéstől, hogy valaki a tudtomra adja, hogy nem vagyok elég jó a számára.2017. dec. 14. 10:17
1/1 anonim válasza:
A külső az egy dolog. Nekem is szokott olyan fiú lenni, hogy ránézek ,,úú de jól néz ki, bejön", aztán ennyi. Az egyetemen jöttem rá, hogy körübelül a külső semmit nem ér (jó nyílván ez nem így van, nem is úgy értem hogy semmit, azért legeyn ápolt egy ember, legeynek meg az alapok), úgy értem, hogy lehet valaki csinos meg szép, de ha nem lehet vele beszélgetni akkor kit érdekel? Ha nem nyitsz senki felé, soha, akkor nem fogod érdekelni az embereket. Jó, én se vagyok az a túlságosan kezdeménező típus, lehet lányoknak könnyebb is, mert általában a fiúk kezdeményeznek. De azért meg kell találni az aranyközéputat. Ha valakivel beszélni akarsz, akkor menj oda és beszél, főleg egyetemen annyira könnyű. Ha lyukas órám van akkor egy tucat ismeretlennel is elvagyok, szerintem általában itt már barátságosabbak az emberek. Szóval ne félj már, kit érdekel, ha valakinek nem vagy elég jó. Másnak meg elég jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!