Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy általában tetszem a lányoknak, főleg külsőre, de nem tudok barártnőt találni?
Ha üldöznek a lányok az már jó jel. Mit csinálsz máshogy azokkal a lányokkal akik üldöznek? Erre kellene rájönnöd.
Pl. haverkodsz velük, levegőnek nézed őket vagy éppen kacérkodsz velük?
Csináld ugyanazt azokkal akik tetszenek.
Nem lehet, hogy túlságosan kedves vagy? A nők azt sem szeretik, ha mindent rögtön tálcán kínálsz nekik. Én mondjuk azt szeretem, ha viccelődnek velem, megkérdeznek erről-arról, kicsit heccelnek, stb. azt viszont nem, ha borzasztóan kedvesek. Sok nőnek elég egy kiábrándító dolgot észrevennie benned, és kész, oda a varázsod. Pl anyuci kicsi fia elég kiábrándító szokott lenni (hogy a sok közül egyet említsek).
Maradj titokzatos az elején, ne tárulkozz ki teljesen! Ne mindig te keresd, érd el, hogy ő keressen! Érd el, hogy érdeklődjön! Legyél szenvedélyes, magabiztos, de ne fölényes és hiú. Ha a külsőddel nincs baj (már pedig a leírásod alapján nincs), nem tudom hol lehet a probléma.
18/L
Köszönöm! Amit írtál, valóban igaz rám néhány szempontból. Az igazság az, hogy elég hamar beleszeretek a lányokba. Így elég nehéz nem kedvesnek, és semlegesnek lennem. Elég romantikus, és érzelmes fiú vagyok, akinek könnyen összetörik a szíve, és talán a férfias komolyság, és határozottság is hiányozhat belőlem, mert a szüleim még gyerekkoromban elváltak, anyummal maradtam. Gyakran viccelődök velük, de valóban, inkább a jóindulat érződik még ebből is. Nagyon nehéz felkelteni az érdeklődésüket, ha sikerül is, akkor is csak a baráti kötődést érzem bennük. Ha meg megkérdezem mi a hiba, nem osztják meg velem, mert a legtöbbször sajnálnak, de lehet, hogy ez a probléma sokszor.
Mégegyszer köszönöm mindenki tanácsát, a jövőben megpróbálok erre jobban ügyelni. Ha valaki tudna még tanácsot, vagy bármi mást mondani, azoknak is várom a válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!