Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha 15 éves létemre inkább sportolok és barátaimmal vagyok, mint hogy csajozzak és bulikba, piálni járjak? (Nem vagyok csúnya! Általában tetszem a lányoknak de a legszebbeknek annyira nem! )
Hehe! :D
"Általában tetszem a lányoknak de a legszebbeknek annyira nem!"
Nem kispályás a srác! :D
A kérdésre!
Helyes! Mozogj, sportolj, beszélgess, barátkozz! Az csakis a javadra szolgálhat!
Egyáltalán nem, sőt igazából minden veled egykorúnak ezt kellene csinálnia. Én is ezt csináltam, inkább sportoltam, haverokkal hülyéskedtünk, nem volt ivászat. Igaz akkor már érdekeltek a nők, de még nem éreztem hogy túlságosan komolyak lennének, ezért is nem volt még akkor kapcsolatom sem, meg nem is akartam még.
Én 17-18 éves koromban kezdtem el másképp élni az életem, akkor elkezdtem bulizgatni, megismerkedtem egy szép lánnyal akivel összejöttünk, sajnos nem volt belőle hosszú kapcsolat, de jó volt az. Most 24 évesen, van párom 1 éve vagyunk együtt, hamarosan összeköltözés, néha eljárok vagy eljárunk bulizni is, közbe dolgozok is, szüleimnek segítek, meg néha ha úgy van még a régi haverokkal összeülünk kicsit ökörködni. Én nem bántam meg hogy azt az utat választottam amit te, mert azt amit akkor csinálhattam volna azt most csinálom, és semmiről nem maradtam le szinte.
Mindenki azt csinál amit akar. Valaki tönkreteszi magát, valaki építi. Azonban jó látni, hogy egyre több normálisabb tag van! :)
17F
15 évesen hol csajoznál?
A discoba 14-20 éves lányok járnak. Na most te a 14-15 éveseknél lehetsz esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!