Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak a legközelebbi barátnői miért általában hozzájuk magukhoz hasonló szépségűek?
Nálam ez nem így van. A barátnőm kb. 1000x szebb nálam. Viszont nekem szinte mindig van pasim, neki még sosem volt. Szerintem személyiség kérdése.
17L
Ez tényleg így van.:D
A legjobb barátnőmmel ugyan olyan a stílusunk,a beszédünk,az érdeklődésünk, a gondolkodásunk egyszóval nagyon hasonlítunk.És talán ez az,ami összetart minket.
Kinézetre is most már,csak annyi a különbség,hogy Én szőke,Ő meg barna.
Pontosan nem lehet megítélni,hogy hogy tud így alakulni két mondjuk úgy ugyan olyan ember barátsága,de mindenesetre Én örülök neki :)
Nálam sem így van.Legjobb barátnőm sokkal szebb nálam.
De a barátságot nem mindig a külső határozza meg.Barátnőm azt is mondta,hogy voltak nála is szebb barátnői de mindegyik rányomult a pasijaira,kibeszélte,kihasználta. Amióta nem top 10-es nőkkel barátkozik azóta kevésbé érte csalódás.Mondjuk ez is személyiség függő, ő is szép még se akar ártani pl: nekem vagy bárki másnak.
Vannak akiknek a belső érték jobban számít a külsőnél.
Nálam sem így van és még sok barátnő "párról" tudok, akinél nem így van.
L19
"Be vagyunk programozva, hogy a szebb emberek életét segítsük előre (jobb gének)."
Pff ki van zárva öregem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!