Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak defektes szellemileg nem százas, önbizalom hiányos, szorongos, éretlen, "sose volt kapcsolatom" "nem tudom, mi az a kapcsolat" "hogy kell viselkedni egy kapcsolatban" lányok jönnek nekem?
Rengeteg lánnyal ismerkedtem az elmúlt pár hónapban. Kivétel nélkül egy se tudta mit akar. Amelyik tudta, kiderült, hogy rosszul tudta. Szüzek, prüdek, éretlenek, soha nem volt még kapcsolatukat...17-21 éves lányokról van szó.
Már unom.
Engem nem erdekelne ha ellttrm ri**nc volt, vagy mitudomen....mar beert a fejem, hogy az ilyeneket ne vegyem figyelembe. De nem nagyon jon egy normalis lany sem, akinek lenne onbizalma, tudja mit akar, stb.
Masnal is volt ilyen “ures menet?”
25f
Ismeros. Velem is ez van. Mint ahogy irtam is.
Nem tudom mi lehet ez az allapot most. De mar elegge unom....feladas szelen allva gondolkodom, hogy most akkor menjek bele egy olyan kapcsolatba egy olyan lannyal aki....na......:/
"Vagy szüzek, vagy anyuci kicsi fiai, vagy egyéb mentális problémáik vannak. Esetleg ezek kombinációi. Úgyhogy én kezdem feladni."
Akkor azért ott is felmerül, hogy te választasz ilyeneket, nem?
Srácok, én azt nem értem, hogy miért nem jön ez le nektek már csak a képeikből, vagy ahogy mászkálnak az utcán? Vagy már az első pár sor beszélgetésből.
Nem vagyok emberismerőzseni, de most komolyan, hogy tudtok valakikbe, akik ilyen debilek, "belebotlani"? Ebben azért benne van a ti vakságotok is...
Itt jon a remeny. Hogy hatha sikerul valamit kihozni belole. Leluzdom ezeket a dolgokat es talalkozok veluk, randira hivom oket, probalom altatni magam azzal, hogy a szive a lelke talan ki kivankozik majd es jo lesz a dolog.
De nem.....ez egy gyerekmese.....ha valakinek mely problemai vannak, azt nagyon nehezen lehet kihozni belole, orvosi es gyogyszeres kezelesek sora, eveken at tarto terapiak stb.
Szoval ezert megyek bele.
14-es,
Nyilván nincs a homlokukra írva. Tény, hogy nem a bunkó, macsók jönnek be. De legyen már egy fiúnak/férfinak kiállása. Ne mindig én viseljem a nadrágot a kapcsolatban, miközben alapjáraton én is visszafogott ember vagyok. A tutyimutyiságnál nincs rosszabb.
Mi lenne ha a saját korosztályodban keresgélnél? 25 éves vagy, ilyenkorra valóban esélyes hogy egy embernek van mind párkapcsolati, mint szexuális tapasztalata, és ismeri valamennyire önmagát. De 17 évesen erre sokkal kisebb az esély. Nekem úgy tűnik ezek a lányok túl fiatalok hozzád. 17 évesen én is beleugrottam pár hetes kapcsolatba, aminek nyilvánvalóan semmi értelme nem volt, csak hogy legyen valaki. 20 éves koromra lett egy csodás barátom akivel le akarom élni az életem, de ezzel még mindig sokkal előrébb tartok a korosztályomnál a saját tapasztalataim alapján. A legtöbb 17-20 éves lánynak fogalma nincs mit akar az élettől, egy pasitól, éretlenek, komolytalanok, bizonytalanok. Majd a következő pár évben válnak felnőtté.
Ha mondjuk 20 és 24 közé tennéd a célcsoportot, máris több érett lányt fognál ki.
Én hasonlóképp vagyok,viszont lányként. Szerintem ne add fel önmagad, ne menj bele egy semmilyen kapcsolatba csak azért,hogy legyen valakid.
Kitartás! :)
"De legyen már egy fiúnak/férfinak kiállása. Ne mindig én viseljem a nadrágot a kapcsolatban, miközben alapjáraton én is visszafogott ember vagyok. A tutyimutyiságnál nincs rosszabb."
A kiállást meg hogy ne legyen tutyimutyi, egy lánytól is ugyanannyira el lehet várni. Nem hiszek abban, hogy a kapcsolatban mindenképpen az egyik félnek kéne viselnie a nadrágot. :)
Egy 17 eves volt. O volt aki elajult velem. Nekem mindig volt 5-6 ev korkulonbseg, en voltam az idosebb a lany pedig 5-6 evvel fiatalabb. Semmi baj nem volt brlole, mert valahogy mindig erett gondolkodasu lanyt talaltam. Aki tudta mit akar stb.
Probaltam a sajat korosztalyomban is az ismerkedni, 22-25 korul. De valahogy nekik mar olyan elvarasaik voltak, hogy csak neztem. Lakas, auto, biztos anyagi hatter stb. Tudom, vannak normalisak is a korosztalyomban, csak nehez ratalalni.
Olyan 19-21 eves lanyokkal ismerkedtem altalaban, marmint ezalatt a par honap alatt.
Nem tudom mi ez most, komolyan.....most vagy en lettem nagyon erett gondolkodasu (ami fizikai es szellemi keptelenseg, mert ugyan olyan vagyok mint regen, csak jobban elfogadok dolgokat, nem kovetek el olyan sok hibat) vagy pedig most valahogy vonzom a defektes lanyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!