Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan ered az az ostoba sztereotípia, hogy a ronda pasik is tele vannak önbizalommal, míg a csinos nők is elégedetlenek magukkal?
Erről a képről ugrott be a kérdés:
Én nagyon nem így látom. A mai világban a pasiknak eleve sokkal szélesebb skálán jelenik meg az ízlése. Az alacsony, szexisen molett (nagy cici/popsi) ugyanannyira vonzó tud lenni, mint a 175-ös gazella alkatú kismellű csaj. Ráadásul azt figyeltem meg, hogy a kicsit csúnyácska csajoknak is sokszor elég szexis kisugárzásuk tud lenni, ami még a top pasiknak is bejön. Rengeteg jóképű, magas, sportos pasit látok előnytelen lánnyal nap, mint nap. Mi ez ha nem ok a nőknek a magabiztosságra.
És akkor a másik oldal, vagyis a szörnyű igazság:
A nők kb. min. 80%-a 175 alatt nem tekint férfiként egy pasira. Akkor sem ha nem éred el a 70-80 kilós (természetesen szálkás, sportos formában) fitt alkatot. A keskeny váll szintén kizáró ok. Legyen széles/karakteres az állkapcsod, igéző szemed, dús hajad (kopaszodás kizáró ok), férfias arcvonásaid. És akkor a péniszméretet még szóba sem hoztam, ami a polkorrekt körökben 14-15 centitől már tökéletes, a valóságban azonban 17 centi hossz és 4,5 cm vastagság alatt nem vagy igazi Don Juan. Az egzisztenciát nem említem, mert azon lehet változtatni. Az persze más kérdés, hogy ezen a téren is mi az átlagos minimum mérce (menő IT-s/mérnök/közgazdász min. 400-600 nettó fizetéssel).
Én nagyon úgy látom, hogy rengeteg pasira sokkal inkább jellemző az önbizalomhiány/önértékelési probléma ellentétben a nőkkel, akiket nagyjából az a pali nem rajong körbe, aki épp a barátnőjével van. Ti is hasonlóan látjátok?
Hazugság ez az egész levezetés.
"A nők kb. min. 80%-a 175 alatt nem tekint férfiként egy pasira."
Párom 172 centi és 5 éve együtt vagyunk. Csak itt terjedt el ez a b..romság.
Egyébként pedig a nők sokkal hiúbbak az alakjukra, ez már évtizedek, évezredek óta így van.
"Az persze más kérdés, hogy ezen a téren is mi az átlagos minimum mérce (menő IT-s/mérnök/közgazdász min. 400-600 nettó fizetéssel). "
:D :D :D :D
Komolyan, sírok, akkora h..lyeségeket írsz.
Az ország nettó átlagkeresete kb 100-160 ezer között van.
Mindegy, a magadfajta IQ-bajnokok úgy terjesztik a b..romságikat, mint az igét, és a hozzátok hasonlóak be is veszik őket. :D
Micsoda széles skála, a vékony kismellű és a vékony nagymellű is tetszik. 😄
Azért hiszik, amit itt is láthatsz. "Kövérnek mondanak, de jó lenne egy modell csaj.", "Macisan összejön egy picit duci csaj?"
Nem is érdekli őket, hogy undorodna-e tőlük a nő. Ők így jók, őket el kell fogadni. Nem értem ezt meg soha, addig nem akarnék izmos pasit, míg plötty a testem, halálra égne a fejem.
Tudod, egyes nők azt gondolják, hogy a férfiaknak definíció szerint van önbizalmuk. És hogy akinek nincs, annak azért nincs, mert nem akarja eléggé, hogy legyen.
A te környezetedben is biztosan van ilyen "értelmes" "nő", elképesztő ugye?
#4: Én meg pont ellenkezőleg látom. Még a kifejezetten dekoratív csajoknak is ezerszer jobban bejönnek a nagydarab, túlsúlyos "macis" pasik, mint a "trendi" vékony/sovány (alacsony) pasik. Arra hivatkozva, hogy ők "biztonságérzetet" nyújtanak (igaz, hogy a cingár pasi 6-szor körbefutná őket, mire felemelné a kezét).
Sokszor még az izmos, de kis tömegű (65-70) kilós fitt pasikat is lekisfiúzzák. Lassan már az fog igazi pasinak számítani, aki nehezebben tud belépni egy szobaajtón. Nevetséges.
"És akkor lehet panaszkodni, hogy micsoda elvárásaik vannak a nőknek. Pedig ez még nem is elvárás, csak amit én magam is hozok."
Tudnád, hány nő vár el olyan dolgokat, amiket ő nem "hoz". Sokan nincsenek is ennek tudatában, mert nem fogalmazzák meg elvárásként, hanem csak simán természetesnek tekintik, hogy meglegyen (mert a férfi "..." - tetszőlegesen behelyettesíthető).
Ahogy olvasgatom itt a gyk-s férfi hozzászólásokat, gyakorlatilag két típus van: az egyiknek mindegy ki, csak luk legyen, a másik meg leírja dekára, hogy milyen az álomnő. Pl. ne legyen magasabb mint 165 centi, mert a többi egy zsiráf, legyen szőke, mert más hajszínre rá se bír nézni, ne legyen több 60 kilónál, mert afölött már egy dagadék. Csupa ilyen fanyalgás, aztán közben ő se lehet valami nagy szám, ha a kutyának se kell.
De egyébként mindenki azt vár el, amit akar, csak ha nem talál rá embert, akkor valószínű, az ő elképzeléseiben van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!