Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok egyedüláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok egyedülálló fiatal nő?

Figyelt kérdés
Elég sok ilyen nőt ismerek 25-40 éves korig a legjobb korban vannak,szépek és mégis egyedülállóak. Mitől van ez sok ronda nő meg falja a férfiakat. Az ilyen tartósan egyedülálló nők,hogy oldják meg a szexuális szükségleteiket?
2018. márc. 18. 18:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%

Oké. Ez ott ért véget, hogy nem szőlőlevél takarja a brét. A mai világban ha éhes vagy, nem állsz neki szobanövényt meg a melletted ülő kezét rágcsálni. Pedig az éhség nagyobb úr. Elvárnám ezt a szexszel kapcsolatban is, mert amit üzenetben kapok néha és amit randin egyesek produkálnak, az egyszerre vicces, érthetetlen és szomorú. Sosem gondoltam volna, hogy igaz lehet ez a vörös veréb téma, de látva ezeket... El tudom képzelni ezt a "királyságomat egy kis punciért" mentalitást.

2018. márc. 18. 19:20
 22/28 anonim ***** válasza:
41%
Mert a komoly kapcsolat a többségüknek automatikusan családot meg gyereket jelent. Nekem nem. :)
2018. márc. 18. 19:20
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Akivel nem tervezhetek egy életre, azt mi a qrva anyámnak venném komolyan?:D Miért szánjak rá akár csak egy délutánnál is többet, ha tudom, hogy 4-5-10 év múlva nem ő lesz úgysem a gyerekeim apja?

Én nem futamidőre keresek kapcsolatot, hanem azzal jövök csak és kizárólag össze, akiből kinézem, hogy amit most belefektetek, az később megtérül egy közös jövő formájában. A többiek meg maximum szórakozásra alkalmasak és minél hamarabb lerázni őket.

2018. márc. 18. 19:24
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Csalódtam már akkorát,hogy megtanultam elengedni a témát.Nem olyan régen volt egy pasim,aki azt hitte,ha kapok egy hat-hétezres ajándékot,utána meg nem látom másfél hétig a sok kitalált faszs...ág miatt,az normális kapcsolat.Vagy ahol én kiteszem a szívem,ő meg qrvára nem képes hívni vagy találkozni velem,amikor feldobta az ígéretet,az egy olyan kapcsolat,ahol ő a fasz...a gyerek,én meg a hisztis sz..r,mikor is szóvá teszem ezt.Ez volt az utolsó csepp.Azóta engem békén is hagyhat mindenki,nem az első pofon volt az életemben,de egy ideig az utolsó.Majd azt engedem be az én zárt kis világomba-beleértve az asztalomat és az ágyamat-,aki megérdemli.
2018. márc. 18. 19:40
 25/28 anonim ***** válasza:

Sokszor saját választás kérdése. Én pl most ilyen-olyan okokból egyedül szeretnék lenni egy ideig.

A szexualitás nekem csak akkor szükséglet, ha van párom, akit szeretek. Egyébként meg ahogy valaki írta is, egyáltalán nem létszükséglet (kivéve persze fajfenntartás azempontjából, de most ugye nem erről beszélünk), sosem volt az, és soha nem is lesz az.

2018. márc. 18. 20:23
 26/28 anonim ***** válasza:
#23: pont ezt mondom, hogy komoly kapcsolat =/= gyerek. Nem mindenki akar gyereket, de attól még egy társat ők is akarhatnak, akivel szeretnének leélni x évtizedet.
2018. márc. 18. 20:30
 27/28 anonim ***** válasza:
71%

Ez oké, de a tényen nem változtat. Semmivel sem választanék kisebb súllyal párt, ha kiderülne, hogy nem lehet gyerekem, vagy ha nem akarnék gyereket. Ugyanúgy nem állnék le megbízhatatlan emberrel, ugyanazok lennének a szempontok.

2018. márc. 18. 20:42
 28/28 anonim ***** válasza:
Rendben, én ezzel egyet is értek. Csak ez egy olyan pont, ami sokaknak nem világos. :)
2018. márc. 18. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!