Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok egyedülálló fiatal nő?
Oké. Ez ott ért véget, hogy nem szőlőlevél takarja a brét. A mai világban ha éhes vagy, nem állsz neki szobanövényt meg a melletted ülő kezét rágcsálni. Pedig az éhség nagyobb úr. Elvárnám ezt a szexszel kapcsolatban is, mert amit üzenetben kapok néha és amit randin egyesek produkálnak, az egyszerre vicces, érthetetlen és szomorú. Sosem gondoltam volna, hogy igaz lehet ez a vörös veréb téma, de látva ezeket... El tudom képzelni ezt a "királyságomat egy kis punciért" mentalitást.
Akivel nem tervezhetek egy életre, azt mi a qrva anyámnak venném komolyan?:D Miért szánjak rá akár csak egy délutánnál is többet, ha tudom, hogy 4-5-10 év múlva nem ő lesz úgysem a gyerekeim apja?
Én nem futamidőre keresek kapcsolatot, hanem azzal jövök csak és kizárólag össze, akiből kinézem, hogy amit most belefektetek, az később megtérül egy közös jövő formájában. A többiek meg maximum szórakozásra alkalmasak és minél hamarabb lerázni őket.
Sokszor saját választás kérdése. Én pl most ilyen-olyan okokból egyedül szeretnék lenni egy ideig.
A szexualitás nekem csak akkor szükséglet, ha van párom, akit szeretek. Egyébként meg ahogy valaki írta is, egyáltalán nem létszükséglet (kivéve persze fajfenntartás azempontjából, de most ugye nem erről beszélünk), sosem volt az, és soha nem is lesz az.
Ez oké, de a tényen nem változtat. Semmivel sem választanék kisebb súllyal párt, ha kiderülne, hogy nem lehet gyerekem, vagy ha nem akarnék gyereket. Ugyanúgy nem állnék le megbízhatatlan emberrel, ugyanazok lennének a szempontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!