Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok egyedülálló fiatal nő?
Nincs olyan, hogy szexuális szükséglet. Le kellett volna ordítani azt, aki ezt először kitalálta.
Az evés, ivás, alvás, ürités szükséglet, mert nélkülük meghalsz.
Aki nem szexszel, az maszturbál vagy önmegtartóztat. Tudhatnád, biztosan te is voltál tini.
Elég sok az idióta, aki csak szexet akar, és elég sok az óvodás kisgyerek, akinek béka feneke alatt az érzelmi intelligenciája. Plusz kisebb városban, faluban lakik. És sok masztizással oldja meg...
Csak magamról tudok beszélni, magamból tudok kiindulni, nem mindenkinek ez az oka nyilván.
Azért vagyok egyedül, mert nem kérek a pasikból.
És köszönöm jól megvagyok a frok nélkül is, így legalább mindig van orgazmusom😝
1. Nincs sok egyedülálló közöttük
2. 25-40 éves kor a férfiaknál a legjobb kor, nem a nőknél, ember! A nőknél a legjobb kor 15-30 éves koruk között van.
Jah, meg 0 korombeli férfival találkozom napi szinten. Heti szintem talán 3-mal, ebből egy munkatársam, akinek felesége és gyerekei vannak, a másik kettő vagy max 3 vagy a barátnőim férjei, rokon, barát (pl. barátnőm 5 évvel fiatalabb öccse) vagy hasonló.
A héten egy új manust láttam az utcán, meredten is bámultam rá, hiszen soha nem láttam. Ő pedig köszönt. Szerintem azért, mert azt hitte, azért bámulom, mert ismerem valahonnét.
Plusz kisebb településen lakom, a cukrászdákon és a kávézókon kívül nincs élet, de ott is csak néha-néha. Az utcán elvétve járkálnak emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!