Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen sok egyedüláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok egyedülálló fiatal nő?

Figyelt kérdés
Elég sok ilyen nőt ismerek 25-40 éves korig a legjobb korban vannak,szépek és mégis egyedülállóak. Mitől van ez sok ronda nő meg falja a férfiakat. Az ilyen tartósan egyedülálló nők,hogy oldják meg a szexuális szükségleteiket?
2018. márc. 18. 18:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
20%
A világ nagy részének felfogása nézőpontot múlik:)
2018. márc. 18. 18:15
 2/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem szexpartnert bármikor kapnak, minden ujjukra tízet. (Veletek, pasikkal ellentétben:)
2018. márc. 18. 18:16
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Nincs olyan, hogy szexuális szükséglet. Le kellett volna ordítani azt, aki ezt először kitalálta.

Az evés, ivás, alvás, ürités szükséglet, mert nélkülük meghalsz.

Aki nem szexszel, az maszturbál vagy önmegtartóztat. Tudhatnád, biztosan te is voltál tini.

2018. márc. 18. 18:16
 4/28 anonim ***** válasza:
81%

Elég sok az idióta, aki csak szexet akar, és elég sok az óvodás kisgyerek, akinek béka feneke alatt az érzelmi intelligenciája. Plusz kisebb városban, faluban lakik. És sok masztizással oldja meg...

Csak magamról tudok beszélni, magamból tudok kiindulni, nem mindenkinek ez az oka nyilván.

2018. márc. 18. 18:18
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és nem kérek privit, köszönöm! :) 4-es voltam.
2018. márc. 18. 18:19
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Remélem, ezt olvassa az a nagy számú férfi GYK-zó is, akinek szent meggyőződése, hogy kis hazánkban NINCS(értsd: NINCS) egyedülálló fiatal nő. Most biztos egy világ dől össze bennük :D
2018. márc. 18. 18:19
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

Azért vagyok egyedül, mert nem kérek a pasikból.

És köszönöm jól megvagyok a frok nélkül is, így legalább mindig van orgazmusom😝

2018. márc. 18. 18:23
 8/28 anonim ***** válasza:
38%

1. Nincs sok egyedülálló közöttük

2. 25-40 éves kor a férfiaknál a legjobb kor, nem a nőknél, ember! A nőknél a legjobb kor 15-30 éves koruk között van.

2018. márc. 18. 18:27
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Jah, meg 0 korombeli férfival találkozom napi szinten. Heti szintem talán 3-mal, ebből egy munkatársam, akinek felesége és gyerekei vannak, a másik kettő vagy max 3 vagy a barátnőim férjei, rokon, barát (pl. barátnőm 5 évvel fiatalabb öccse) vagy hasonló.

A héten egy új manust láttam az utcán, meredten is bámultam rá, hiszen soha nem láttam. Ő pedig köszönt. Szerintem azért, mert azt hitte, azért bámulom, mert ismerem valahonnét.

Plusz kisebb településen lakom, a cukrászdákon és a kávézókon kívül nincs élet, de ott is csak néha-néha. Az utcán elvétve járkálnak emberek.

2018. márc. 18. 18:28
 10/28 anonim ***** válasza:
23%
Mert annyira azért nem zavarja őket az egyedüllét, hogy tegyenek is ellene.
2018. márc. 18. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!