Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok egyedülálló fiatal nő?
Mert nem a puncink vezérel. Azért nem fekszünk alá az első pasinak.
Ennyi a titok.
És azért maradnak egyedül mert nem tartják rá érdemesnek a másik felét, hogy kezdjenek velük.
Nekem sem hiányzik, a mai "rendespasi" felhozatal.
Azért mert nem vagyunk egyformák.
Ha az okozna örömöt, én is megdugathatnám magam minden adandó alkalommal, de nem ez okoz. Nem mondom, hogy akár minden nap mással, de amelyik nő szexelni akar, az hidd el, fog is. Más kérdés, hogy milyen pasival.
Az egyik válaszoló írta: "így legalább mindig van orgazmusom" Na, kb ez a válasz a szexuális szükségletek kielégítésére. :D
Hát, akinek a szex csak az orgazmusról szól, azt kicsit sajnálom, de egyéni probléma :)
Valószínűleg aki egyedül van, az maga sem olyan jó, mint amennyire jó párt képzel el magának.
A legtöbb nőnek (és fiatalnak) nem hiányzik a nyakába egy kapcsolat, mikor tanul, karriert épít, stb. Utána meg az a baj, hogy nem talál olyat, aki mellett megállapodhatna és akire tényleg számíthat.
21 vagyok. Jelenleg nyitott lennék egy kapcsolatra ugyan, de nincs sok időm. Értelemszerűen nem keresgélek, csak ha úgy alakul, ez is egy opció. A korombeli nőknek a kapcsolat vörös posztó... Buliznak, utaznak, szórakoznak általában, vagy foglaltak. Komolyan, koloncként fogják fel a párkapcsolatot és van is ebben valami.
Később szeretnék gyerekeket, családot, normális férjet. Az egyedülálló férfi ismerőseim vagy gusztustalanok, vagy megbízhatatlanok.
Talán egy pasinak jobban mindegy, kivel van együtt, én nem csesznék el akárkire energiát, időt, éveket. Főleg, hogy jó körökben mozgok, de még innen is azt látom, hogy melyik kan mikor lép le a felesége mellől egy korombeli fiatal ribi miatt, vagy szarja le, hogy mit akar a nő, ha neki olyanja van, hogy havi egyszer akar hazajönni Németországból, mert ott akar dolgozni, akkor kész tények elé van állítva, hogy vagy megy vele, vagy lenyeli, hogy alig látja, de sorolhatnám a hasonlókat.
Nincsenek bizalmi gondjaim úgy alapjáraton az emberekkel... De elnézem a kínálatot és nem az van, hogy nem kezdeményez nálam az, aki tetszene, hanem hogy én sem látok olyat, akinél kezdeményeznék, mert tök fölösleges. Egyértelmű, hogy aki megérné, azt jelenleg nem ismerem, vagy foglalt. A többi meg vagy igénytelen, vagy megbízhatatlan, vagy megalszik a szájában a tej és még a kisboltba sem lehet vele leugrani akadékoskodás nélkül.
Összegezve: hosszú távra szar a kínálat, rövid távra meg, akinek ez a vágya, nem kell párkapcsolatban mérgezned magad. Sok pasi jelentkezik, de abból, hogy valaki hím, a mai világban nem következik belőle egyenesen az, hogy alkalmas kapcsolatra.
Ps.: Én nem szoktam emiatt panaszkodni, mielőtt beszólnátok. Én jól elvagyok egyedül, csak konstatálom, hogy ami itt van, az túl szar ahhoz, hogy az ember bármit kezdjen vele.
1: Arról tudod, hogy hányan dugták meg, aki vagy a párod, hogy elmondja, vagy kellően primitív és közönséges
2: A szép nők is szexelnek, gondolom, nagyon szívesen. Csak többségük okosan csinálja és nem ugrik az első phaszra, akinek tulajdonosa ráír fb-n a semmiből.
A csinosabb nők direkt úgy választanak, hogy vágyaitok tárgyai maradjanak, nem rombolják az imidzsüket random phasszal.
Vagy a stressztől aszexuálisak lettek már, mint én. Meg a nőknek amúgy sem viszket annyira, mint nektek. Ti hihetetlen szánalmas dolgokat tudtok művelni a szexért, ezt már tapasztaltam.
"Ti hihetetlen szánalmas dolgokat tudtok művelni a szexért, ezt már tapasztaltam."
Ami a nőknek a gyerekvállalás, az a férfiaknak a szex. ;) Ez az evolúciós ösztön, ha tetszik, ha nem.
#16-os válaszoló tökéletesen leírta a gondoltaim.
Kb ez a helyzet, nem azért vannak(vagyunk) egyedül ezek a nők, mert olyan jó így. Vagy nem fér bele az időbe vagy nem tálalja a megfelelőt. Pedig az igény egy társra szerintem egy egészséges nőben ott kell legyen, nem érheti be azzal, hogy "a 180 fős faluból is megdugtak négyen"
Szerelem, társ, férj, család. Ezek 20-on éves kor felett már foglalkoztatják a normális értékrenddel élő nőket, de ahhoz, hogy megtaláljuk nem kell kipróbálni a felhozatal felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!