Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még barátod, barátnőd 20+ évesen?
Mert mindig is visszahúzódó, zárkózott, komoly voltam, gimiben sosem vonzott a sok hülye tinifiú, akivel körbe voltam véve. Idősebb barátot esélyem sem volt szerezni, mert ők meg nem a tinilányokat keresik. Most egyetemen mindenki arra megy, hogy minél több csajt megdugjon, minden buliban legyen valaki más, vagy komolytalan, céltalan "hát, most egyelőre jól vagyunk így együtt, aztán majd lesz valami" kategóriájú kapcsolataik vannak, amivel én sosem tudtam azonosulni. Egy kapcsolatot komoly dolognak tartok, tudom, hogy mit szeretnék a jövőben és majd olyan párt szeretnék, akivel azonosak a céljaink és komolyan gondoljuk egymással a kapcsolatot. Még van hátra 5 év az egyetemből (ha minden a terv szerint halad), addig nem is igazán érdekel a párkapcsolat dolog, mert a tanulás tölti ki a legtöbb időmet, nem akarom a leendő páromat "másodrangúként" kezelni. Amúgy is koliban lakom és túl "öregnek" érzem magam egy olyan kapcsolathoz, ahol pár naponta találkozunk pár órára és időnként valamelyikünk szüleinél, anyu-aputól csak egy ajtóval elválasztva dugjunk, mint két kamasz.
2018. márc. 13. 12:21
jó kérdés..
talán az, hogy nem kerültem olyan helyzetbe mikor minden tényező passzolt volna
vagy elvagyok egyedül is
esetleg nem emberi léptékű az ízlésem
a lényeg, hogy eddig 100%-os a sikerem kezdeményezés terén : 0-ból mind jól sikerült
néha zavar de nálam úgytűnik nem életfeltétel társra lelni..én inkább a barátságaimba fektetek energiát..az kifizetődőbbnek tűnik
2018. márc. 13. 12:32
Én is visszaírom azt az állapotot amikor semmiféle közöm nem volt a másik nemhez, de persze akkoriban az esett nagyon rosszul, hogy irántam miért nem érdeklődik senki olyan aki nekem is tetszett volna.
2018. márc. 13. 13:18
Mert nem kellek a nőknek és nem is nagyon látom már régóta értelmét a próbálkozásnak.
28F
2018. márc. 13. 17:38
Eddig nem érdekelt, most meg foglalt, akibe szerelmes vagyok.
Egyik pajtimnak meg valszeg túl magasak az elvárásai; mert nagyon okos, művelt, és ezt várná el a társától is, meg asszem, megint olyasvalakibe szerelmes, aki jóval idősebb nála, már elvált, és van 4 gyereke; tehát aki nem gondolná róla, hogy akarhatna tőle valamit.
Amúgy szépek is, kedvesek is vagyunk mind a ketten. (Nem kérek privit, nagyon szerelmes vagyok, és most nekem csak a szerelmem létezik, csak ővele lenne jó, csak vele tudnám elképzelni.)
2018. márc. 13. 17:45
Mivel gyerekoromban olyan 10 éven át rendszeresen kínoztak (csupán indoklás nem önsajnálat) senkiben sem bízom és max a boltba járok el ha kell v mi.
2018. márc. 13. 19:45
Mert olyan alkatom van, mint egy kislánynak (alacsony és vékony). Ebből adódóan természetesen 0 önbizalom. Ráadásul még ezernyi más hibám is van (beszédhiba, hülye járás a lúdtalpam miatt, csúnya orr, oldalt ritkuló haj, nyúlfog). Hirtelen ennyi jutott eszembe. De remélhetőleg autóbalesetben vagy valami gyors lefolyású betegségben megfogok tudni halni még 30 éves korom előtt.
2018. márc. 13. 20:09
Nálam az volt a probléma, hogy túlságosan is "válogatós" voltam, emellett nehezen nyíltam meg az embereknek. Na, meg mindig olyan emberekbe szerettem bele, akik túlságosan éretlenek voltak egy kapcsolathoz.
Idő volt, míg rájöttem, hogy változtatnom kell a hozzáállásomon. 7 hónapja van barátom.
25N
2018. márc. 13. 20:33
Egyrészt baromi introvertált vagyok. Az emberek nagyon hamar lefárasztanak. A másik meg, hogy full ronda is. Mint tudjuk az első és legfontosabb szabály csajozáshoz, hogy ne légy ronda...hát nekem ez nem jött össze.
2018. márc. 17. 09:03
Kapcsolódó kérdések: