Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kitudnátok egy bizalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kitudnátok egy bizalmas kapcsolatot alakítani úgy, hogy tudod, hogy a barátod/barátnőd csalta az exeit, vagy hogy veled csalta meg az exét, majd összejöttetek?

Figyelt kérdés
Ma eszembe jutott és gondoltam megkérdezem. Ti hogy álltok egy ilyen nőhöz/férfihoz? Azért nem gondolkodtatna el benneteket, h "ha velem csalt valakit, akkor engem is megfog"?
2017. dec. 4. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretem a lányt akkor összejövök vele nálam ennyi a titok. Hiszek benne hogy rendben leszünk és egyébként is úgy szeretem ahogy van.
2017. dec. 4. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Soha nem tudnék megbízni egy ilyen emberben, mert ez mindent elárul a konfliktuskezelési stratégiáiról. Nem is tudnék szerintem beleszeretni valaki olyanba, akiről nyilvánvaló, hogy egy gerinctelen féreg, vagy épp egy kapcsolatfüggő, gyáva senkiházi, de ha mégis, nos arra van az agyam, hogy haszáljam. :)

Volt már olyan, hogy megvolt valakivel az intenzív vonzódás (semmi konkrét nem történt), amikor kiderült róla, hogy amúgy foglalt (szokásos szar a kapcsolat, hárpia barátnővel, blablabla), abban a pillanatban ki is ábrándultam belőle és elküldtem a búsba, nekem ilyen ember nem kell az életembe, annál jobban becsülöm magam.

2017. dec. 4. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán.Kezdjük ott hogy velem nem csalná meg,foglalt pasival nem kezdek.Az én exem új nője most még nagyon vigyorog majd fog még sírni mikor őt is megcsalja.Vannak ilyen emberek akik nem képesek lezárni egy kapcsolatot,utána újat kezdeni.
2017. dec. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!