Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már hogy nem igazán kellett nektek valaki, de nem adta fel és végül összejöttetek?
Figyelt kérdés
Általában fordítva szokott lenni... Tudom. :D Na de mégis.
Azt hiszem beleszerettem egy férfiba, az egész napom róla szól. Nem akarna többet, úgy hiszem, de nem tudom feladni. :) Meg akarom szerezni a szívét...Adhatnátok pár tanácsot is :D
22N
2016. jún. 18. 12:05
1/11 anonim válasza:
nem. 30 évem alatt SOSE volt olyan, hogy valaki ennyire akart volna. Nemis hiszem el, hogy ez nem valami kamukérdés...
2/11 A kérdező kommentje:
Pedig nem az! :D
2016. jún. 18. 12:11
3/11 Titusztitusz válasza:
Volt persze...Éshát jó tanács is kell? A legjobb tanács az akkor, hogy NE ADD FEL SOHASEM A DOLGOT...A férfiak szívét is meg lehet szerezni a "csendes víz partot mos" elvvel...Még a legmegátalkodottabban ellenálló férfiét is...Csak idő kérdése...
4/11 anonim válasza:
10ezer évig élnék, akkor se lenne olyan, hogy egy nő akarjon összejönni velem ennyire.
5/11 anonim válasza:
3-as Tízezer évesen valószínű, hogy nem lenne. Hacsak nem vagy Andy Vajna. :D
7/11 anonim válasza:
Hát én közel 6 évig munkálkodtam mire fel tudtam szedni a férjemet. nagyon oda voltam érte, úgyhogy nem feltétlen kamu a kérdés. 14,5 éves voltam mikor megismertem és kicsit felnőttem kicsit kikupáltam magam, aztán irtam neki és elhívtam randira aztán csak csak... ment minden a maga medrében, pedig elötte kerek perec megmondta hogy nem tetszek neki, de aztán összekaptam magam. A múltkor épp mondta, ha mással lennék tuti megbánta volna hogy nemet mondott annó.
8/11 anonim válasza:
ja ő 5 évvel idősebb nálam kül azért írtam hogy kicsit fel kellett nőni mert hát 14 éves meg 19 éves az egy kicsit durva volt.
9/11 anonim válasza:
Bocsi h nőként, de nekem sajna rossz tapasztalataim vannak, hogy akinek nem kellek, de vért izzadva bevetek már minden trükköt, max pár használatra "befogad" es 1-2 év a max amit együtt vagyunk.
Örülök hogy másnak sikerult, kivánom neked is! En már nem fogok harcolni senkiért az biztos.
10/11 anonim válasza:
És még annyit hogy akikkel ilyen nehezen sikerult összejönni, más nő viszont egy csettintéssel felszedte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!