Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem volt még barátod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még barátod, barátnőd 20+ évesen?

Figyelt kérdés
Milyen okok miatt nem tudtál még kapcsolatot kialakitani ellenkező neművel?

2018. márc. 13. 10:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Túl okos vagyok. Nem ér fel hozzám senki. :'D Ez volt a napi poén. Az igazság pedig az, hogy idegennek érzem magam ezen a bolygón. Ezt a fajta lelki magányosság érzést senkinek se kívánom, mert szörnyű.
2018. márc. 13. 10:03
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Azért mert túl sokáig halogattam egy megoldatlan egészségügyi problémám. Sok mindentől féltem, bátortalan voltam, de megváltozott minden pár kemény év után. Most már teljes értékű életet tudok élni. :)
2018. márc. 13. 10:04
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarom mutogatni a testem.
2018. márc. 13. 10:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagyok,mint a szar.
2018. márc. 13. 10:15
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Azt tudnám,hogy annak idején a szülész orvosban miért nem volt egy kis empátia és b..ott volna a falhoz!
2018. márc. 13. 10:16
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Senkinek sem vagyok elég jó
2018. márc. 13. 10:18
 7/19 anonim ***** válasza:
69%

Egy. Volt két párkapcsolatom, semmi érzelmi/lelki/belső/stb. hasznot nem húztam belőle. A párkapcsolat nekem csak felesleges nyűg, gond, konfrontálódás. Alkalmazkodás kizárólag részemről történik, éreztetve van velem, hogy akár abban a pillanatban is vége lehet, totál át akarják formálni engem is, az életem is, felesleges hisztikörök futása stb. Áh, kell ez a szarakodás a francnak. Sosem tudtam önmagam lenni egy párkapcsolatban, mindig nekem kellett idomulnom, untig elég volt.

Kettő. Ezen okból nem keresek párkapcsolatra alkalmas nőt. Eleve igen ritkaságszámba mennek azok, akik szóba jöhetnének, mert 10 egyedülálló nőből 9 egészen biztosan szalajt nyak fölött, vagy eleve "jégkirálynőznek", játsszák a megközelíthetetlent. [link] A női játékokra, jelekre abszolút nem vagyok vevő, habár észreveszem, hidegen hagynak.

2018. márc. 13. 10:29
 8/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
87%

Anno nagyon konzervatív zárkózott, ember voltam. Előrébb volt a saját egom, hogy az ne sérüljön semmilyen körülmények között a büszkeségem.

Plusz anyám fanatikus férfi gyűlölő is volt, így a másik nemről olyan képet kaptam, hogy gyakorlatilag a férfiak a pokolból kaparták fel magukat a földfelszínre... bár ez volt az a mese, amit csak félig hittem el. De nekem adott egy alap félelmet, bizalmatlanságot a másik nemmel szembe.

A helyzet pedig akkor változott gyökeresen, amikor elhagytam a szülői házat, új életet kezdtem, bevettem a "lesz..om tablettát" és már nem érdekelt semmi csak a célom. Úgy voltam vele, hogy inkább legyen pár harci sérülésem és bukjak el, mintha meg sem próbálok kitörni a saját nyomorúságomból.

2018. márc. 13. 10:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert önbizalomhiányos és félénk vagyok. Nehezen nyitok az emberek felé, de dolgozom magamon :)

20+/L

2018. márc. 13. 10:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

25 eves vagyok. 18 eves koromig sirtam, hogy nincs baratnom. Ongyi akartam lenni meg minden. Utana meg 2 evig szenvedtem, 20 evesen mar nem birtam....total kivoltam. 20-21 evesen jott az elso szerelem. Azota eltelt 4 ev, voltak szerelmek, nok, es megkell mondjam, szivesen cserelnek azokkal a fiukkal akik 25 evesen meg szuzek, akiknek 25 evesen meg sose volt baratnojuk, se semilyen szexualis kapcsolatuk. Akik 25 evesen sirnak, hogy nem voltam meg novel, meg nem is csokoloztam. A fel karomat odaadnam ha az o helyukben lennek.

Mert sajnos ezalatt a 4-5 ev alatt volt 3 olyan igazi nagy szerelem ami nagy nyomot hagyott bennem. Voltak kisebb szerelmek is, voltak kavarasok stb-k.

Es itt vagyok 25 evesen, erzelmileg total kiegve. Hiaba jon uj lany, kiszamithatova vallt mindegyik, hiaba.....

Szoval, akik 20 felett is szuzek es nem volt meg kapcsolatuk, azok nyugodjanak le a pi**aba, mert ez igy pont jo. Raertek, boven 25 felett csajozni, 5-6 ev alatt lemegy 3-4 olyan igazi mely parkalcsolat, 30-32 korul mar tul lesztek jo sok mindenen, 35 eves korra mar kb kilesztek elve es........nyugi!!!

2018. márc. 13. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!