Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd/barátod két napos osztálytalálkozóra menne az exével?
Tudom, hogy nem a tulajdonom és azt csinál, oda megy ahova csak szeretne, de engem mégis zavar. Az exével osztálytársak voltak a gimiben, majdnem 5 évig voltak együtt és olyan "első szerelem" volt ez, pluszban nem is a barátom szakított. Most a lány szervez egy egész hétvégés osztálytalálkozót.Egyrészt nem is értem miért kell kétnapos buli,másrészt külön ki van elmelve, hogy senki se vigyen magával partnert.
Zavarni zavar a dolog, de nem mondhatom, hogy ne menjen, csak közben előre tudom, hogy nekem az a két nap végig idegességről és agyrémekről fog szólni.
Ugye nem vagyok ettől hisztis, féltékeny, buta liba? Másnak sem tetszene a dolog?
"Mit szólnál, ha a barátnőd/barátod két napos osztálytalálkozóra menne az exével?"
Nem az EXÉVEL megy, hanem mindketten egy osztálytalálkozóra mennek - a többinosztálytárssal együtt!
"Ugye nem vagyok ettől hisztis, féltékeny, buta liba?"
De igen!
"Másnak sem tetszene a dolog?"
Szerintem egyetlen értelmes embernek sem lenne kifogása ellene.
Osztálytalálkozóra megy. persze lehet, hogy a csajban van hátsó szándék, hogy esetleg újra rámenjen az exére, de szerintem bíznod kell a barátodban, és abban, hogy tudja kezelni a helyzetet, és el tudja utasítani a kedves vendéglátót, ha neadjisten bepróbálkozna. de persze, lehet hogy nincs ebben semmi hátsó szándék, csak szeretné ha találkozna az osztály, bár akkor nem nagyon értem, hogy miért ne jöjjön a párja akinek van, lehet helyhiány, vagy hogy tényleg egymásra figyeljen a csapat.
de amúgy nyilván mindenkinek az agyán átsuhan valami hasonló, ez normális, de tényleg nincs miért aggódni, ha eddig nem adott okot rá a barátod, és amúgy nap mint nap érzékelteti, hogy tökre rendbe van a kapcsolatotok, és szeret téged.
Mivel no tette fel a kerdest igy ő egy fogyatekos marha. Ha ficko tenne fel akkor meg istenkirály, a nő meg egy kva és hagyja a pitsába.
Amugy meg, az en parom rogvest nemet mondana egy nelkulem eltoltott kirandulasra. Engem mindig magaval visz mindenhova.
Normalis talalkozokra el lehet vinni a partneredet, koze nincs hozza senkinek, es ez a normalis, nem az hogy lelépünk 2 napra. Ugyhogy ha a pasidban van vér, akkor vagy lemondja, vagy azt mondja hogy visz téged.
Komolyan hálát adok hogy az en vőlegenyem nem ilyen, hogy ehhez hasonlo helyzetnek kitegyen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!