Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha a barátnőd/bar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a barátnőd/barátod két napos osztálytalálkozóra menne az exével?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a tulajdonom és azt csinál, oda megy ahova csak szeretne, de engem mégis zavar. Az exével osztálytársak voltak a gimiben, majdnem 5 évig voltak együtt és olyan "első szerelem" volt ez, pluszban nem is a barátom szakított. Most a lány szervez egy egész hétvégés osztálytalálkozót.Egyrészt nem is értem miért kell kétnapos buli,másrészt külön ki van elmelve, hogy senki se vigyen magával partnert.

Zavarni zavar a dolog, de nem mondhatom, hogy ne menjen, csak közben előre tudom, hogy nekem az a két nap végig idegességről és agyrémekről fog szólni.

Ugye nem vagyok ettől hisztis, féltékeny, buta liba? Másnak sem tetszene a dolog?

2017. máj. 7. 17:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem az exevel, hanem a volt osztálytársaival. Kívánjuk neki jó utat, és ne husztizz.
2017. máj. 7. 17:53
 2/19 anonim ***** válasza:
13%

"Mit szólnál, ha a barátnőd/barátod két napos osztálytalálkozóra menne az exével?"

Nem az EXÉVEL megy, hanem mindketten egy osztálytalálkozóra mennek - a többinosztálytárssal együtt!

"Ugye nem vagyok ettől hisztis, féltékeny, buta liba?"

De igen!

"Másnak sem tetszene a dolog?"

Szerintem egyetlen értelmes embernek sem lenne kifogása ellene.

2017. máj. 7. 17:58
 3/19 anonim ***** válasza:
5%
Hat eleg fura...
2017. máj. 7. 17:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Jó, oké..rosszul fogalmaztam.Ettől függetlenül 2 napot az exbarátnőjével fog tölteni és nekem ez nem annyira tetszik.
2017. máj. 7. 18:02
 5/19 anonim ***** válasza:
19%
Engem nem zavarna. Miért zavarna? Én is lefeküdtem a legjobb barátommal anno, mégis a legjobb és találkozunk és a páromat nem zavarja. Tudja hogy hűséges vagyok és ennyi és azt is, hogy ő is az.
2017. máj. 7. 18:03
 6/19 anonim ***** válasza:
azért jó lenne tudni, mennyi idősek vagytok, és mennyi idő telt el mióta szakítottak. mert ha mondjuk eltelt azóta több év, szerintem nem kéne emiatt hisztit csapni. de ha pl. tavaly szakítottak, akkor én is aggódnék egy picit, mert még friss a dolog
2017. máj. 7. 18:20
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Osztálytalálkozóra megy. persze lehet, hogy a csajban van hátsó szándék, hogy esetleg újra rámenjen az exére, de szerintem bíznod kell a barátodban, és abban, hogy tudja kezelni a helyzetet, és el tudja utasítani a kedves vendéglátót, ha neadjisten bepróbálkozna. de persze, lehet hogy nincs ebben semmi hátsó szándék, csak szeretné ha találkozna az osztály, bár akkor nem nagyon értem, hogy miért ne jöjjön a párja akinek van, lehet helyhiány, vagy hogy tényleg egymásra figyeljen a csapat.

de amúgy nyilván mindenkinek az agyán átsuhan valami hasonló, ez normális, de tényleg nincs miért aggódni, ha eddig nem adott okot rá a barátod, és amúgy nap mint nap érzékelteti, hogy tökre rendbe van a kapcsolatotok, és szeret téged.

2017. máj. 7. 18:21
 8/19 Szergej55 ***** válasza:
47%
Egy ilyen kapcsolat helyett inkább vagyok egyedül.
2017. máj. 7. 18:39
 9/19 anonim ***** válasza:
52%

Mivel no tette fel a kerdest igy ő egy fogyatekos marha. Ha ficko tenne fel akkor meg istenkirály, a nő meg egy kva és hagyja a pitsába.

Amugy meg, az en parom rogvest nemet mondana egy nelkulem eltoltott kirandulasra. Engem mindig magaval visz mindenhova.

Normalis talalkozokra el lehet vinni a partneredet, koze nincs hozza senkinek, es ez a normalis, nem az hogy lelépünk 2 napra. Ugyhogy ha a pasidban van vér, akkor vagy lemondja, vagy azt mondja hogy visz téged.

Komolyan hálát adok hogy az en vőlegenyem nem ilyen, hogy ehhez hasonlo helyzetnek kitegyen... :)

2017. máj. 7. 18:44
 10/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2017. máj. 7. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!