Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a 27 napos program-hogyan szerezzem vissza az exem?
KAMU... ilyen nincs!
1. ha jól működött volna a kapcsolat, nem lett volna vége
2. minek akarod felmelegíteni a sz..rt?
3. az, hogy te mit akarsz, az senkit se érdekel, egy kapcsolat KÖZÖS döntésen alapszik
4. zárd le szépen a múltat és kezdj új életet egy másik személlyel
5. miért olyan nehéz elfogadni a másik döntését? és mi van, ha ő hallani se akar rólad?
Isteni jel, hogy hagyd a francba!:D
viccet felreteve.
Valoszinuleg egy clickbait oldal, olyasmi, mint amit itt a gyakorin is latsz (a potencianovelosok es a fogyokurasok pl.)
Roviden: vegyel valami konyvet jo dragan.
"4. zárd le szépen a múltat és kezdj új életet egy másik személlyel"
Vagy esetleg kezdésnek egyedül..
Egyszer én olvastam,ki is próbáltam,de eredménye nem volt!
Lényege:27 napig ne keresd a srácot,ne tudjon rólad semmit és a 27 napon talán kézzel írott levelet kell feladni!Valami olyan szöveggel,nevén megszólítva,hogy már érted miért kellett szétmennetek és teljes mértékben elfogadtad! Neki is szerencsét kívánsz és a végén mellékesen megjegyzed,el sem hinné milyen szerencsés fordulatot vett az életed,milyen boldog vagy! Egyszer majd elmeséled neki!
Naa,kb ennyi az egész! Sztem ha érez valamit jelentkezik,mert kíváncsi lesz rá,hogy mi történt veled! :)
Ali 10 ezer... biztos azt gondolod, annyit megér - ha nem is neked, de annak biztosan, aki üzemelteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!