Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd/barátod két napos osztálytalálkozóra menne az exével?
Tudom, hogy nem a tulajdonom és azt csinál, oda megy ahova csak szeretne, de engem mégis zavar. Az exével osztálytársak voltak a gimiben, majdnem 5 évig voltak együtt és olyan "első szerelem" volt ez, pluszban nem is a barátom szakított. Most a lány szervez egy egész hétvégés osztálytalálkozót.Egyrészt nem is értem miért kell kétnapos buli,másrészt külön ki van elmelve, hogy senki se vigyen magával partnert.
Zavarni zavar a dolog, de nem mondhatom, hogy ne menjen, csak közben előre tudom, hogy nekem az a két nap végig idegességről és agyrémekről fog szólni.
Ugye nem vagyok ettől hisztis, féltékeny, buta liba? Másnak sem tetszene a dolog?
Egy masik kerdest akartam itni de csak a valaszom olvastam. Sorry.
Viszont meg mindig nem tudom megerteni miert pontoztok le. Nem normalis igy belemenni.
Bízom benne annyira, hogy ezen ne akadjak fenn. Ha meg akarna csalni, megcsalna mással is, és azért a legtöbb esetben nem véletlenül ex az ex.
Egyébként sztem ez tök jó dolog, hogy egy hétvégés buli, és nem ez a bájvigyorgunk egy kávézóban du. 5 és este 8 között féle baromság. Azt is megértem, hogy ne vigyen senki se partnert, mert akkor úgyis mindenki a csajával/pasijával foglalkozna, nem az osztállyal, pedig annak az a lényege.
Az, hogy te ezen ennyit pattogsz, és hogy 2 napig rémálmaid lesznek miatta, téged minősít, és ez tényleg a tankönyvi leírása a hisztis, féltékeny libaságnak. Lehet, pszichológus nem ártana.
9-es, az osztálytalálkozóra nem szokás meghívni az aktuális párt, feleséget, férjet, etc.
Kérdező: hisztis vagy, igen :)
Szerintem a kérdezőnek igaza van.
Emberek a csaj szervezte a bulit és kötötte ki, hogy nem jöhet a párjuk. Nekem apukám volt már jó pár osztálytalálkozón és mindkét sulinál egyértelmű volt, hogy a feleségeket/férjeket is várják!
Ismerős amúgy a sztori, mert anyum első férje is ezt adta be otthon (hogy egész hétvégés osztálytalálkozó lesz) aztán kiderült, hogy csak ketten jöttek el... ő, meg egy nő... (de nem jött előbb haza). A részleteket nem tudom, de egyértelmű, hogy miért.
A pasiknál amúgy is megfigyeltem, hogyha nem ők szakítanak, akkor megmarad a remény, főleg egy ilyen hosszú kapcsolatnál, főleg, hogy ez az a bizonyos első szerelem.
Én könnyen beleképzelem magam a kérdező helyzetébe és én is meg lennék rémülve!
13 olvasd mar el hogy alatta mit irtam, eszetlen!!! :)
Aki pedig utana irt: de igen kepzeld el szokas elvinni a partnert is, legalabbis nalunk normaliseknal meg a nagymamek 50 eves talalkozojan is lehetett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!