Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találsz társat a külső meg a pénz meg a válogatósság kifogáson kívül?
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 08:31
3/16 anonim válasza:
Van egy barátom, együtt nőttünk fel, 28 éves és soha nem volt még barátnője, pedig egyáltalán nem csúnya, jó fizuja van, háza is. Neki azért nincs, mert az anyukája nála lakik, nem hajlandó elmenni dolgozni, elviselhetetlen a viselkedése. A múltkor lelkiztünk pont erről, azt mondta, hogy az anyját egy normális nő sem lenne képes eltűrni sem, sokszor még ő maga sem. Plusz ott vannak az anyagiak. Senki sem akar a semmittevő anyósra költeni, etetni. Kár, mert a tag egy főnyeremény lenne.
4/16 anonim válasza:
Mert a nők elveszítik irántam az érdeklődést rossz esetben facebookra beszélgetni átmenés és az 1. randi vége között. Jó esetben még szexelni tudunk, mielőtt elveszítik az érdeklődést.
5/16 anonim válasza:
ki mondta neked hogy én nem találok társat?
Házas vagyok évek óta!
6/16 anonim válasza:
Mert új városba költöztem és még csak most ismerkedek a helyiekkel.
8/16 anonim válasza:
A külsõ meg pénz oké nálam, nincs okom panaszkodni:D
A válogatósság talán probléma kissé, de elég összetett. Nincsenek nagy vágyaim egyáltalán, volt már rondácska párom is, akit szerettem, de valamilyen okból nem mūködött aztán. Bárkivel ismerkedek alapból, nagyon kevesen keltik fel az èrdeklõdésem, néha aki érdekes, az pont kapcsolatban van, vagy valami okból nem lehetünk együtt. A legútobbi eset az volt, hogy külföldön élt, és amiatt. Tehát ilyen a szerencsém. Nehezen nyílok meg másoknak mélyebben, inkább elõre én akarok másokat megismerni, elég bizalmatlanul kezelem a kapcsolatokat.
9/16 anonim válasza:
Nem keresek, ráadásul fura is vagyok.
10/16 anonim válasza:
Nem kezdeményezek. Megközelíthetetlennek tűnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!