Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akar tőlem egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar tőlem egy lány sem semmit? 20/F

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy eddig egy lánnyal sem sikerült összejönnöm? Az utóbbi egy évben két lánynál próbálkoztam be, akiknek tetszettem is, kinyilvánították még az elején, de aztán idővel (pár hét) nem lett belőle semmi. Vajon a belsőm az oka 100%-ig amiért így járok vagy mégiscsak a külsőm kevés?

Nem igazán tudok mit elmondani most így, de válaszolok bármilyen kérdésre.

2018. márc. 6. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt komoly kapcsolatod?

Az eddigi kapcsolataidban mik miatt szakítottatok? Ki szakított?

Hogyan udvarolsz? Hogyan képzelsz el egy kapcsolatot?

2018. márc. 6. 18:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Dehogy volt, nem írtam oda, azt hittem ez lesüt a kérdésemből.
2018. márc. 6. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

"Hogyan udvarolsz?"

Udvarolni 2018-ban, aha...

2018. márc. 6. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem felelsz még nekik. Változtass a külsődön ha tudsz!
2018. márc. 7. 08:11
 5/5 anonim válasza:

tegnap 08:11

Nehogy már változtasson! Csak azert mert valakinek nem jon be másnak bejöhet. Ha igy jol érzi magát nincs szükség rá. A másik , meg miből gondolod hogy a külsőjével van baj ?

Kérdező bocsi az offért csak felb*szott

Egyébként ne aggódj jönni fog magától járj el sokat otthonról, ismerkedj emberekkel. Az ilyen dolgok mindig új lehetőségeket kínálnak az életben. Élj a mának de gondolj a holnapra!😊

2018. márc. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!