Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem ilyen kaliberű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem ilyen kaliberű barátnőre, ha olyan alkatú vagyok, mint ebben a videóban a srác?

Figyelt kérdés

Annyi különbséggel, hogy nem vagyok youtube dollármilliomos, hanem egy sima egyetemista és kocsim sincs.

Nézzétek meg a videóban a csajt és a srácot is!

https://www.youtube.com/watch?v=7OFf6BRB5tQ

Itt van kép formájában is:

[link]

Itt Mo.-n szerintetek mit kellene felmutatnom, hogy ilyen alkattal - a gyerek 18 éves és nem lehet magasabb, mint 170 cm és vasággyal együtt max 55 kg - hasonló barátnőm legyen. Annyi különbség van köztünk, hogy nekem talán sportosabb alkatom van az 50iksz kilómhoz és jobb képű is vagyok.

2018. márc. 12. 22:49
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Minden attól függ, hogy annak az adott lánynak bejössz-e. Semmi mástól. Mi ezt nem fogjuk tudni neked megmondani.
2018. márc. 12. 22:53
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Mármint ilyen olcsó kinézetű, megcsinált, amúgy max. átlagos külsejű lányra? Van esélyed. Ahogy a kommentekben is írják, pénz kell hozzá, mivel te fizeted neki a műszempillát, műhajat, műkörmöt, műmellet, barnítókrémet. Fene az ízlésedet, de ha neked ez kell...
2018. márc. 12. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a srác jóképű, a videó alapján cuki és annak ellenére, hogy elég kölyök kinézetű, mégis van benne valami talpraesett és férfias és pimasz. A jobb oldali videósávból pedig az is kiderül, hogy bsszus, vett a nőjének egy kocsit és még a nője alkotására (vmi zene) is csinált reakcióvidit. Nem néztem meg, mert nem érek rá ennyire, de ez a srác minden tőle telhetőt megtesz a lányért.

Más stílusú lány vagyok ugyan, így nem tudom, hogy neked egy kaliber lennék-e vele... Viszont ha velem ilyen figyelmes lenne egy srác (és most nem arra gondolok, hogy kocsit vesz neki, hanem hölgyemezi, foglalkozik vele, érdeklik a kis dolgai), szarnám le, hogy a srác ilyen kis vékony, vagy kölyökképű.

Cukik, na. Engem meg még annyira sem tartanak, hogy randin ne pofázzanak bele a mondandómba, vagy olyanok, mint pl a legutóbbi srác, akivel komolyabban randizgattunk, hogy el sem olvasta a művemet, amit írtam... Nem mondom, hogy hű, de izgi vagyok, meg én leszek a következő George R. R. Martin, na de aki a párom vagy a párom akar lenni, attól elvárom, hogy ne csak a megértő bólogatásom, a puncim meg a testem kelljen dísznek mellé, akivel meg tud jelenni...

Sok emberrel az a baj, hogy úgy megy randira, hogy azt hiszi, róla szól... És tényleg semmit sem figyel, hiába említesz neki dolgokat, nem kérdez rá, nem kér, hogy mutasd meg, fejtsd ki, csináljuk együtt... Nem akar az életed része lenni. Pedig engem ezzel még egy ilyen gyerek is ott tudna tartani... Enélkül meg én is csak a felszínes dolgokra akarom "használni" az illetőt, semmi mély, komoly kapcsolat. Már bocs.

Szóval lehet, én vagyok a hülye meg a fura, de számomra ennek a srácnak a viselkedése akkor is vonzó. Gondolom, így lehet ilyen nője.

(Bár azért az érdekes, hogy a csaj ország-világ előtt meztelenkedik és kicsit sem zavarja a csávót, dehát ez ilyen youtubceleb dolog, gondolom.)

2018. márc. 12. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Kár álszenteskedni, egy hasonló külsejű magyar lány rá sem néz egy ilyen srácra mint aki a videóban szerepel, nemhogy összejönne vele.

Vagy ti saccperkábé mennyi hozzá hasonló párocskát láttok mászkálni az utcán? Mert én még soha, egy hasonlót sem láttam. Itt lóvé kell, ahogy ott is. Ha a srác árufeltöltőként dolgozna akkor ez a csaj nem lenne vele, de ezt szerintem mindenki érzi és tudja, de kimondani mégsem lehet.

2018. márc. 12. 23:24
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Sima egyetemistaként nincs. Szedj fel egy jobb genetikájú átlag csajt, aztán ha meggazdagszol, csinálsz belőle olyat, mint a videóban.
2018. márc. 12. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
De felszínes vagy kérdező, csak külső alapján választanál barátnőt, szégyelld magad! És a mű csajokra buksz.
2018. márc. 13. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Főleg a stílusod, magabiztosságod, szóval a személyiséged számít. Pénz, egzisztencia gyakorlatilag arra jó, h ezeket könnyebben kiépítsd magadnak. Nyugodtabb, lazább leszel, több időd marad hobbikra, vagy épp őrá.
2018. márc. 13. 01:00
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
Nagyjából egy szinten lehetnek szerintem. A testalkat csak egy dolog a sok közül. A csaj egy egy 10-es.
2018. márc. 13. 08:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csóró egyetemistaként semmi esélyed,mert nem tudod finanszírozni a kiadásait. Ez egy feltuningolt,tök átlagos csaj,felnyomott csöccsel(ami lehet,szilikon is) és több kiló vakolattal.
2018. márc. 13. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!