Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában elfogadóbbak mint a nők a külső belső hibákkal szemben?
Embere válogatja mindkét nemnél.Amit viszont itt az oldalon tapasztalok, elég sok férfi nem elfogadó, ha elhízik a barátnője vagy a felesége.És ez vonatkozik a nők egy részére is.Megannyi itteni kérdés a bizonyíték rá.
A jellemhibákban is mindkét nemnél lehet találni elfogadókat és nem elfogadókat is.Sokan maradnak a kapcsolatukban akkor is, ha a másikról köztudott, hogy folyton félreba..szik, vagy alázza őket szavakkal, veréssel.És tűrik különféle kifogásokkal, indokokkal.
A férfiak elfogadóbbak. Ha nem vagy 185/65 vagy 180-190/80 (izmos) akkor elutasítanak.
Átlagos vagy dagi hapsikat nem látni normál nőkkel sehol. Vagy csak ha aranyásó a nő a pasas meg gazdag.
Utolsó válaszoló, én a 8as vagyok.
Pont 185 centisen és 65 kilósan piszkáltak a csajok a hátam mögött a vézna alkatommal. Most saccperkábé 87 kilósan, sokkal izmosabban alig hallok bármilyen degradáló megjegyzést, és másképpen is tekintenek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!