Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor utasítottak már vissza titeket életetek során a külsőtök miatt és hányszor a belsőtök miatt?
Külső miatt eddig háromszor. Teltebb nő vagyok, ez nem minden pasinak jön be.
Belső miatt viszont egyszer sem még.
21L
Nem utasítottak még vissza, pedig nem egyszer kezdeményeztem.
28/N
Külső miatt 1-2szer. Egyrészt 14 évesen még elég kis csúnyácska voltam, nem is csodálom:D A másikra meg interneten írtam rá nem sokkal később, abszolút nem ismertem, csak láttam a képeit, kis naiv gyerekfejjel ráírtam, nyilván lepattintott :D Nagyjából ennyi. 18 éves korom óta, mióta először volt barátom, nem kezdeményeztem én sohasem, én ilyen vagyok. Emberekhez barátkozni sem megyek csak úgy oda, zárkózott vagyok. Ezt a két fenti porbafingó-kori esetemet leszámítva persze :D Viszont azóta csak olyan volt, hogy tetszett valaki, de nem kezdeményeztem, de ő ettől függetlenül kimutatta a tetszését. Tehát nem utasítottak volna vissza :D Belső miatt senki sem utasított el, azzal szerintem nincs gond, hacsak valaki nem extrovertált, folyton pörgő embert keresne :D
(Jó visszaemlékezni, hogy milyen hülye voltam tizenévesen a plátói szerelmek korszakában.:))
Nem sokan utasítottak vissza és nem is nagyon mondtak semmit. Fingom sincs.
Amúgy inkább akkor szoktak lelépni, mikor a terveimet közlöm, szóval szerintem inkább a belsőm, azon belül is a szándékaim a visszataszítóak.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!