Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor utasítottak már vissza titeket életetek során a külsőtök miatt és hányszor a belsőtök miatt?
4 visszautasítás, 1 eltűnés a "tetszel nekem" üzenet után (hónapokig naponta leveleztünk, személyesen is ismertük egymást), 1 eltűnés egyhónapos "kapcsolat" után.
22n
Egy külső, kettő belső. Túl jófiú vagyok. :P
21/F
Egyszer, amikor 10 éves voltam, az egyik osztálytársam írt szemétségből egy nyolcadikos srácnak iwiwen, hogy szerelmes vagyok belé és járjon velem. A srác azt válaszolta, hogy nem.
Ez volt az egyetlen eset. Soha nem próbálkoztam senkinél, mert nagyon ronda vagyok. Gondolom, ha bárkinél konkrétan próbálkoztam volna ÚGY, akkor visszautasított volna mindenki, elsősorban a külsőm miatt.
22/L
Külsőm miatt soha(vékony lány vagyok), legalábbis soha nem mondta vagy jelezte senki, hogy ezzel lenne problémája, sőt inkább az a bajom, hogy túl sokan akarnak megdugni, belső miatt szintén nem tudom, olyan volt többször, hogy alakult egy ideig az ismerkedés, aztán mégsem lett belőle kapcsolat, de ennek sem konkrétan a belsőhöz volt köze, hanem csak nem illettünk össze, vagy egyikünk megijedt az elköteleződéstől, vagy ilyesmi.
21L
Nem szoktam kezdeményezni senkinél, de mindenki a belsőm miatt utasított el, akikkel életem során ismerkedtem. Az egyik konkrétan meg is mondta, hogy a belsőm miatt rettentően taszítónak talál. Amit mondjuk nem csodálok. Tényleg elviselhetetlen vagyok mások számára.
Kor/Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!