Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor utasítottak már vissza titeket életetek során a külsőtök miatt és hányszor a belsőtök miatt?

A külsőm miatt sokszor (belevéve a sima társkeresős levélre való nemválaszolást is), a belsőm miatt egyszer sem.
26/F

Külső miatt úgy 2 és 300 közt valahol (nem kamu) pedig nem vagyok rossz pasi, csak sok nőt fűzök :D
belső miatt, hááát.. jellemzően az a legnagyobb ütköző, hogy kerek perec megmondom, engem csak a teste érdekel, és a bugyijában akarok turkálni, ne reménykedjen többen mint egy szex. én a trófeákat gyűjtöm.
volt már olyan nő is aki ezért itallal leöntött :D olyan édesek.. :) azt hiszik fáj :D nem is értem.
szóval ebből kifolyólag még legalább 50-80 másik nő utasított el. (én ezt így a belső számlájára írnám)
amúgy akik benne vannak az egy éjszakásban, vagy akiket szerelmesre dumálok azok mind eljönnek velem:)
28 Ffi

Régebben jó párszor, mindig a külsőm miatt. Nemrég összeszedtem magam, változtattam a külsőmön. Most már én utasítok vissza.
25 F

Egyszer sem utasítottak el.
23/L

Egyszer még általános iskolában utasított el egy fiú, később 20 évesen már bejöttem neki, viszont nekem már nem, ő megcsúnyult, én megszépültem.
18 éves voltam akkor tetszett egy srác ő akkor 25 volt, a tudtára is adtam, de ő nem akart velem kapcsolatot a korkülönbség miatt. Azért szexkapcsolatot azt akart...
Volt később egy srác, aki tetszett, de kapcsolatot nem akartam vele, szóval csak néha bulikban volt csók és ennyi. Kijelentette, hogy ő nem akar kapcsolatot, jól ki is röhögtem, kell a bánatnak ez a fiú, csak helyes volt, de a személyisége mint egy bamba sajnaltatni való őzike.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!