Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában elfogadóbbak mint a nők a külső belső hibákkal szemben?
A nők párkeresésnél/alkalmi partner keresésnél válogatósabbak; próbálják megtalálni a legmegfelelőbb társat, míg a férfiaknak általában az az elsődleges céljuk, hogy minél gyorsabban találjanak valakit maguk mellé, aztán amikor már megvan a nő, akkor találják ki, hogy a nő milyen hülye és irritáló, a külsejével is vannak gondok, és úgy általában alig várják, hogy a haverokkal kiszabaduljanak otthonról. Ez olyan szinten elterjedt, hogy már-már egy külön humor kategória lett a "rühellem a feleségem, azt a dagadt, ostoba k...rvát haha" viccekből/filmekből/sorozatokból.
De nyilván nem mindenki ilyen; nem minden nő válogat kezdetben, és nem minden férfi van csak azért a társával, hogy legyen lyuk, amit tömhet, de egy már alapból általánosító kérdésre milyen más választ lehet adni?
Nem elfogadóbbak, hülyeség általánosítani.
Nekem például nem kéne olyan, aki nem tetszik tetőtől talpig, meg belsőleg egy hülye K-rvának gondolnám.
Szerintem a legtöbb nő nagyon kritikus a férfiakkal. Én ezt érzem. Ha álompasi lennék, biztos másként érezném:)
182cm/75kg-val egyszerűen egy csomó nőnél esélyem sincs. És most nem bombázókról beszélek. Sok nő 80-85kg alatt szóba sem áll a férfiakkal, én ezt így látom.
# 17
Én meg azt látom, hogy az ilyen 70 kiló vagy az alatti kis ecsetfejek mellett igen jó nők vannak.
Azt vettem észre,hogy amíg csinos a csaj shegge,addig kb. jöhet akármilyen családi háttér is,nem érdekli őket.
Talán a külsővel kritikusabbak.
"Talán a külsővel kritikusabbak."
Ha a nők ezt hangsúlyozzák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!