Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon ronda lány vagyok, hol tudok ismerkedni?
Társkeresőzni kép nélkül ugye nem nagyon lehet. Baráti társaságom nincs, mert a lányok kihasználnak, a fiúk pedig még havernak is csak dugható jócsajokat tudnak elképzelni.
Egyedül milyen helyeken érdemes megpróbálni ismerkedni? Sajnos a hasonlóan rondának titulált fiúk tapasztalataim szerint nem nagyon járnak el otthonról, vagy még nekik is gyönyörű barátnőre van igényük, nem kötnek kompromisszumot.
Magadon kell dolgozz. Csupa általánosítás, nem gondolkodás.
Én szívesen megmutatnám neked, mi is az igazi szerelem, de az átlagemberekből( személyiségbeli fejlődési szint alapon) elég volt.
Sok erőt a tanulmányaidhoz, húgom. ^^ :))
Ha nem vagy kövér (márpedig nem vagy az), nem vagy igénytelen (márpedig leírásod alapján nem vagy az), akkor onnantól kezdve nagyon nehéz csúnyának lenned. Egyetlen kivétel a genetikai betegség, de ilyenről nem írtál, így feltételezem, nem aktuális. Tényleg, teljesen, EGÉSZEN biztos vagy abban, hogy nem próbálkozott még nálad soha senki? Valahogy úgy jön le az írásodból, hogy neked is csak a tízpontos, jóképű, szálkásan izmos (vagy gebe) férfi a valaki, mindenki mást még csak férfiszámba se veszel.
"Egyedül milyen helyeken érdemes megpróbálni ismerkedni?"
Társkeresőn.
"Sajnos a hasonlóan rondának titulált fiúk tapasztalataim szerint nem nagyon járnak el otthonról, vagy még nekik is gyönyörű barátnőre van igényük, nem kötnek kompromisszumot."
Én egy "hasonlóan rondának titulált fiú" vagyok (bár 24 évesen talán a "férfi" jobban hangzana). Eljárok otthonról - a természetbe. Ellenben van annyi önkritikám, hogy ne top nő kelljen. Ettől teljesen függetlenül nincs senkim, nem is volt, és ha így haladunk, nem is lesz. Csak hát míg neked most jött kismillió privát, én még választ se kaptam társkeresőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!