Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki jönne össze egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki jönne össze egy ilyen sráccal 2018-ban?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, nincs jogosítványom, nincs autóm, a szüleimmel élek mivel még tanulok, nincs saját szobám a testvéremmel osztozok egyen + dolgozni sem dolgozok ebből adódoan pénzem sincs:)

Őszinte válaszokat várok, köszönöm!

2018. febr. 22. 20:09
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönök minden eddigi választ különösen a #20-ast mindenkinek ment a zöld pacsi!:)
2018. febr. 22. 22:21
 22/25 anonim ***** válasza:

2017-ben ilyen paraméterekkel több esélyed lett volna.

De ne búsulj, 2019 még lehet a te éved.

2018. febr. 22. 22:46
 23/25 anonim ***** válasza:
20 évesen ez miért gáz?????? Valaki harminc évesen tart itt.
2018. febr. 22. 23:47
 24/25 anonim ***** válasza:
Amúgy a barátom, amikor összejöttünk, otthon lakott és munkanélküli volt, én is otthon laktam, mert kirúgtak és nem tudtam fent tartani egy lakótársas albit sem. Mindketten 27 évesek voltunk. Aztán mindkettőnk élete rendbe jött.
2018. febr. 22. 23:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Csak a személyiség számít.

Szóval veled sokan, akiknek hasonlóan nincs fogalmuk a dolgok működéséről.

2018. febr. 23. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!