Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki jönne össze egy ilyen sráccal 2018-ban?
20 éves vagyok, nincs jogosítványom, nincs autóm, a szüleimmel élek mivel még tanulok, nincs saját szobám a testvéremmel osztozok egyen + dolgozni sem dolgozok ebből adódoan pénzem sincs:)
Őszinte válaszokat várok, köszönöm!
Hst, en az elso baratommal 18-21 eves koromug voltam egyutt. (Egyidosek vagyunk, gimi vegen jotunk ossze.)
Orvosira járt (másodikos volt mikor szakitottink.)
Õ is otthon lakott, hugával egy szobában.
Akkor fõl sem tünt. En is otthon laktam (bár volt külõn szobám).
Jajjj úristen ne nyavalyogjatok már az istenért...
Pont 4 éve jöttem össze egy ilyennel,én 18 voltam,ő 20. Igaz,az nem 2018-ban volt...
#11, ezt te se gondoltad komolyan.
Ismerősöm randizgatott egy 15 éves csajjal, aki 20-nak adta ki magát (az egész szitu beteg és az ismerősöm is egy nyomi, hogy bedőlt). Ismerősöm 24, dolgozik, de a szüleivel lakik. Fültanúja voltam a beszélgetésnek, ahogy a 15 éves barátnőjelölt és hasonlóan koros barinői arról faggatják szegény srácot, hogy miazhogy ilyen idősen nincs jogsija/kocsija és mennyire gáz már, hogy a szüleivel lakik.
Ennyit a tizenéves lánykák alacsony igényeiről :)
Most ezzel leírtad a korodbeliek 80%-át kb.
Ennyi idősen teljesen rendben van hogy a szüleiddel élsz és nem dolgozol.
#11 jaj sok asszonyságnak milyen rosszul esett 😂😂
#16 köszi a kamu sztorit, amivel az állításom ellenkezőjét próbálod görcsösen igazolni 😂
Mondjuk nagyon sok egyetemista akik hasonlóakat tudnak nyújtani?
Nekem 19 évesen eszembe nem jutna velem egyidősektől elvárni hogy lakása legyen meg autója meg teljes munkaideje, mert én se tudnám ezeket nyújtani.
Külön mondjuk pont élek, de csak azért mert legközelebb Amszterdamban volt olyan szak amire menni akartam, oda meg kicsit problémás lenne Pestről minden reggel bejárni. A lakbéremet ettől függetlenül anyáék fizetik úgyhogy nem arcoskodom rá, és ha nem lenne a távolságból adódó kényszer eszembe nem jutna fizettetni velük egy külön lakást.
Inkább az zavarna ha 20 évesen anyuapu pénzére, nulla saját teljesítménnyel lenne kocsija, lakna külön feleslegesen és élne úgy mint egy sikeres harmincas.
És nem álszent duma, van barátom aki ezeket szintén nem tudja nyújtani viszont sokkal többet érő dolgokat, szerelmet, társat találtam benne. Ez fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!