Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki jönne össze egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki jönne össze egy ilyen sráccal 2018-ban?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, nincs jogosítványom, nincs autóm, a szüleimmel élek mivel még tanulok, nincs saját szobám a testvéremmel osztozok egyen + dolgozni sem dolgozok ebből adódoan pénzem sincs:)

Őszinte válaszokat várok, köszönöm!

2018. febr. 22. 20:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Egy hasonló lány például?
2018. febr. 22. 20:12
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Ha az adott srác jól néz ki, akkor szerintem bárki, aki nem ingyen fuvarozót meg eltartót keres.
2018. febr. 22. 20:16
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

Mi a phaszt akarsz te 20 évesen, mikor egy alapszakot sem lehet elvégezni ennyi idős korodra? Honnan az anyámból legyen egy embernek saját verdája meg egzisztenciája? A szülők által alád rakott dolgok meg egyáltalán nem vonzóak.

21 vagyok, hasonló cipőben. Dolgoztam már, de jelenleg nem tudok, nincs időm és fontosabbak a jegyeim. A szüleim eltartanak, de itthon lakom és fölöslegesnek tartok egy kocsit úgy, hogy minden 20 percre van max és jogsi sem kell, mert mire vezetnék, elfelejteném a hogyanokat.

A saját szoba zavarna egyedül. Azt utálom ebben a helyzetben, hogy nem lehet kettesben összebújni meg együtt lenni, mert a tesó meg anyuék a nyakadon lógnak. Mindig meg nem lehet csak az egyik emberhez menni. Meg eleve, egy felnőtt embernek legyen már privát szférája... Kicsi a szobám, de nekem is szükségem van rá, hogy ne egy emberrel legyek egy légtérben 0-24. A többi nem érdekel.

2018. febr. 22. 20:16
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Jaj, már azt hittem, hogy tükörbe néztem, de nem, ez egy másik ember... :D Velem például senki, pedig dolgozom, jófej vagyok és annyira szarul sem nézek ki.
2018. febr. 22. 20:27
 5/25 anonim ***** válasza:
22%
Én nem. 32 vagyok, kisgyerekkel, saját egzisztenciával, nyilván nem egy súlycsoport vagyunk.
2018. febr. 22. 20:30
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Kihagytad azt, hogy babettám van és kemény vagyok. :D Az életem meg sose volt ilyen jó. :D
2018. febr. 22. 20:31
 7/25 A kérdező kommentje:
Babettám sincs:D amúgy nagyon önbizalomhiányos vagyok és a fent említett dolgok csak tovább rontanak a helyzetemen...
2018. febr. 22. 20:34
 8/25 anonim ***** válasza:
94%

Amikor a párommal megismerkedtünk, a szüleivel élt, jogosítványa azóta sincs, illetve amikor összeköltöztünk még tanult. És idősebb volt nálad néhány évvel.

De egy szintén egyetemista lány, aki ugyanígy otthon lakik, nyilván összejönne veled.

2018. febr. 22. 20:34
 9/25 A kérdező kommentje:

Igen egyébként egyetemista vagyok, kollégiumban lakok 3-4 napot töltök ott egy hétből a többit otthon.

Minden eddigi válaszadónak ment a zöld pacsi de várom a további válaszokat is!:)

2018. febr. 22. 20:37
 10/25 Gál Zoé ***** válasza:
23%
Senki.
2018. febr. 22. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!