Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kinek jönne be a levelezés e-mailen keresztül egy sráccal?
Minden nap írnátok egymásnak egy pár levelet naponta lehet többet is míg meg nem ismeritek egymás múltját és személyiséget aztán napi egy levél a nap eseményeiről.
Szerintetek ez nosztalgikus lenne , nem alakulna ki valami érdekes dolog ebből pl évek után.Nem párkapcsolatra gondolok.
szia, nekem ez nagyon tetszik, én is így levelezem a barátommal, mivel elég messze lakik tőlem és nem mindig van ugyanabban az időpontban szabadidőnk, hogy chateljünk , de olyankor írunk egymásnak e-mailt...Olyan jó.És így jobban meg tudom őt ismerni és jobban meg tudok jegyezni bizonyos dolgokat,olyanokat, amikre normál helyzetben fel sem figyelnék, hogy neki mennyire jelentősek. Szóval szupi egy cucc :) Neked bejön?
18/L
Hogy Nosztalgikus-e? Nem ....szimplán rohadt nyálas, értelme meg kb nulla. -.-'
22F
Szerintem nem hülyeség :)
Az én barátom nagyon messze lakik,és csak interneten tartjuk a kapcsolatot,addig amíg nem tudunk találkozni.Megéri mert mindennél jobban szeretem,és tudom hogy ő az igazi :)Majd egy nap együtt lehetünk és visszagondolva megérte az az idő amit csak neten beszéltünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!