Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A volt barátnőm miért írogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőm miért írogat az ismerősein keresztül nekem trágár szövegeket? ( már letiltottam amikor szakított velem)

Figyelt kérdés

Érzelmileg kihasznált.Ha egy héten lementem 4-szer egy egész napra, és mondtam neki hogy 5.nap nemtok lemenni aztmondta: ha szeretném igenis lemennék hozzá... (ilyenekkel használt ki és befolyásolt a szüleim ellen...) Szóval szakítani akart velem nem is egyszer smsben.(ezzel is próbáratett) Mindig elmentem és ujra meghódítottam.Ezt meguntam és most smsben szakított és leszartam .Már durván 1 és fél hete megtörtént én már elfelejtettem nagyjából. Kihevertem. De miért van az hogy ő a haverjaim és a rokonain keresztül üzenget nekem trágár szövegeket hogy szo..am le magam meg ilyenek. Engem már rég nemérdekel . De ezellen mit lehet tenni?

és azt állította hogy én vagyok a szánalmas és én használtam ki pedig ők vittek el ide meg oda még ha nem is kértem.

2011. aug. 26. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindketten szánalmasak vagytok.
2011. aug. 26. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert egy elb*szott idióta. Gondolom ezzel te is egyetértesz. Ezeknél a lotyóknál nincs indok. Pár év múlva egy csődtömeg lesz, figyeld csak meg :) Addig keress egy értelmes barátnőd magadnak.
2011. aug. 26. 16:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Üzenem az első válaszolónak hogy vagy megmagyaráza hogy mért vagyok szánalmas a csajjal együtt? vagy pedig fogadja el hogy egy tahó.
2011. aug. 26. 16:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Nabilius köszönöm a választ :D egyetértek és énis elgondolkodtam hogy egy csődtömeg lesz majd.
2011. aug. 26. 16:50
 5/9 A kérdező kommentje:
de attól független én hagyjam ha ír trágár szövegeket nekem másokon keresztül vagy azokkal üzenjek neki még trágárabbakat?
2011. aug. 26. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak egyszerűen röhögd ki, mert az IQ-ja biztos a békasegge alatt van.
2011. aug. 26. 16:52
 7/9 A kérdező kommentje:
XD ez teljesen igaz :D
2011. aug. 26. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a fenébe... ha válaszolgatsz neki, akkor sosem hagyja abba. Ráadásul ha lesüllyedsz a szintjére, legyőz a rutinjával. Ennyi. :)
2011. aug. 26. 16:59
 9/9 A kérdező kommentje:
ez komoly :D rendben megtartom a tanácsokat köszönöm mindenkinek
2011. aug. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!