Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm miért írogat az ismerősein keresztül nekem trágár szövegeket? ( már letiltottam amikor szakított velem)
Érzelmileg kihasznált.Ha egy héten lementem 4-szer egy egész napra, és mondtam neki hogy 5.nap nemtok lemenni aztmondta: ha szeretném igenis lemennék hozzá... (ilyenekkel használt ki és befolyásolt a szüleim ellen...) Szóval szakítani akart velem nem is egyszer smsben.(ezzel is próbáratett) Mindig elmentem és ujra meghódítottam.Ezt meguntam és most smsben szakított és leszartam .Már durván 1 és fél hete megtörtént én már elfelejtettem nagyjából. Kihevertem. De miért van az hogy ő a haverjaim és a rokonain keresztül üzenget nekem trágár szövegeket hogy szo..am le magam meg ilyenek. Engem már rég nemérdekel . De ezellen mit lehet tenni?
és azt állította hogy én vagyok a szánalmas és én használtam ki pedig ők vittek el ide meg oda még ha nem is kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!