Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, ha a saját lányotok egy (fél) cigány sráccal jönne össze? Véleményeket kérek.
kitagadnám
cigány nem kell a családba
Ezt X év után, ha el tudod mondani, akkor gratulálok.
Nem rosszindulatból mondom....
Ha az én lányom járna vele, akkor leültetném a srácot,
és elbeszélgetnék vele, persze a lányom döntése, nem
akarok belefolyni, de azt sem szeretném, ha az inten-
zívre kellene mennem látogatóba. Ezért elbeszélgetnék
a sráccal, hosszasan, és ha olyan, felvázolnám a jövő-
jét :)
Kicsit furak a szuleid kerdezo.
Engem nem zavarna, ha a lanyom egy felig roma sraccal jonne ossze, ha az tiszta szivbol szeretne a lanyomat, es a lanyom boldog vele.
Nem allnek a boldogsaguk utjaba, az lenne nekem is a fontos, hogy boldognak lassam.
A felig roma fiuk is tudnak tiszta szivbol szeretni.
sziasztok
legelőször én egy roma lány vagyok 24 éves volt egy magyar
barátom akinek a szülei utáltak engem eltiltottak tőle volt olyan hogy az apja az úton verte meg egy fakanállal mikor együtt láttak.... és még durvábbak is voltak
és sikerült minket elválasztani úgy hogy az ország másik felére küldték bentlakásos iskolába ahol egy fél év után beszedte a gyógyszereket és meghalt ez 5 éve volt.
Szerintem először egy embert meg kellene ismerni tudom hogy vannak a romák közt utolsó féreg emberek de a magyarok között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!