Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahhoz, ha a saját lányotok egy (fél) cigány sráccal jönne össze? Véleményeket kérek.
mekkora egy rasszista ember vagy te... elmondanám, hogy a családja egyáltalán nem népes.
nem tudom, hogy az ilyen emberek milyen jogon szólják le őket... miközben vannak köztük normálisak is. te is lehetnél olyan ember, és nem tudom, hogy mivel gondolod magad különbnek... de mindegy, inkább nem süllyedek le a szintedre. de köszönöm, végülis, ilyen komment is kell. :)
Az én párom nagymamája roma. A szüleim egyátalán nem ellenezték, sokat beszélgettek vele.
A nagypapám még lehetőséget se adott neki, mert hogy ismeri a nagyanyját stb. stb. ez egy bü*ös ci*ány. Azóta összeházasodtunk (nem jött el) gyerekünk lett. A dédunokájához csak akkor jött, mikor párom dolgozni volt.
15 éves voltam mikor összejöttünk, azóta eltelt 12 év, napról napra jobban szeretjük egymást. Rosszindulatu véleményeket meg le kell sz@rni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!