Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság hogy a :szia, szimpatikusnak tünsz a képeid alapján, szivesen megismernélek nem jó szöveg?
Én pl. a kb. száz "jól nézel ki, szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismernélek" levelet kiszórva, 3 olyanra válaszoltam, akiknek a levelén látszott, hogy vették a fáradságot, és megnézték, hogy mi az érdeklődési köröm, stb.
Egyikkel rengeteget beszélgettünk, cseteltünk, aztán randiztunk, nagy szerelem lett. 3 éve vagyunk együtt, nyáron lesz az esküvőnk.
Ebbe nincs lényeg. Pontosabban nem látják, és félregondolják, meg ugye tucatszövegnek érzik.
Valóságban azért akarjuk, mert a képből leszűrjük az elméjének egy apró és torzult mikrokozmoszát. De ezt nehéz a gyakorlatlanaknak rendesen szavakba önteni, így könnyen félre érthető. Meg ugye sokaknak normális, hogy "tetszik a tested, had legyek benne" alapú szöveg, mintha ez dicséret lenne.
"mikor meg itt javasolnak valamit a nők, hogy, hogy írjatok, akkor leszóljátok őket csak"
Éppen ez az, hogy nem tudnak olyat mondani. És mivel magukat felmentik a kezdeményezés alól ("az a férfiak dolga" c. szexizmus), könnyen kritizálnak bármit.
a poén az, hogy a szingli pasi(k) vitatkoznak azokkal akiknek fix párkapcsolatuk van, azon hogy mi kell a másiknak. Kérdező, megértem, hogy haragszol a világra, de azzal nem érsz semmit, ha hazugságban élsz és másokat okolsz azért, mert hülye dumával próbálkozol.
Fogadd el, hogy rossza a szöveg, lépj tovább és találj ki valami egyedi, jó dumát (vagy legalább ne olyat amit minden második pasi használ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!